Fashion report

Burberry Brights sklopive naočale

Praktičnost i veliki izbor boja glavne su odlike proljetno-ljetne kolekcije naočala.
Predstavljena je nova Burberry Brights kolekcija sunčanih naočala za proljeće-ljeto 2011. koja se temelji na nasljeđu branda u funkcionalnosti, dizajnu i umješnosti u izradi.



Cijela kolekcija inspirirana je sklopivim konceptom koji se provlači kroz sve Burberryjeve kategorije proizvoda, od modnih dodataka pa do konfekcije kao što su baloneri i odjeća za kišu koji se mogu složiti i spakirati. Kolekcija dolazi u širokoj paleti boja: crna, kornjačevina, bijela, fuksija, boja cikle, opala, zelena, žuta, citrusna i boja metvice.




Kampanju za Burberry Brights kolekciju snimio je legendarni Mario Testino na plaži u Brightonu, s britanskim modelima Carom Delavingne i Jacobom Youngom u glavnim ulogama.
 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version