Beauty report

Butter London – cool lakovi za nokte

U počast Alexander McQueenu u jesenskoj kolekciji nalaze se dvije nove nijanse.
Slavni Alexander McQueen preminuo je prije šest mjeseci ali on još uvijek živi kroz svoj posao i kolekcije koje je dizajnirao. Butter London jesenska kolekcija lakova za nokte 2010. odaje počast Alexander McQueenu time što su u paleti boja dodali dvije nove nijanse inspirirane njegovom vizijom i dizajnom njegovih kreacija.

Butter London paleta lakova za nokte i ambalaža dizajnirani su od strane najpoznatijeg majstora Europe za izradu lakova za nokte. Njihov art direktor i ujedno i dizajner ovih lakova – Nonie Creme, uspjela je u kratkom vremenu zadobiti pažnju svjetskih magazina kao što su W magazin, Marie Claire, Lucky magazin i Tatler magazin.



Njihovi klijenti jesu Vogue, H&M, Jimmy Choo i drugi.  Butter London lakovi za nokte specifični su i odudaraju od drugih proizvođača. U svim svojim proizvodima proizvodima nikad ne koriste Formaldehyde, Toluene, DBP jer su to supstance koje uzrokuju nuspojavu karcinoma.

Butter London kolekcija lakova za nokte jesen 2010. sadrži šaroliku paletu boja ali a mi vam predstavljamo četiri atraktivne nijanse -Victoriana, Hail McQueen, Marrow i Bumster.



Victoriana


Neobična i neviđena nijansa plave boje ovom laku za nokte daje posebnu čar. Svijetleće čestice u kombinaciji s ovom vintage plavom bojom dati će vam neodoljivi disco izgled. Boja je fantastično neodoljiva!

Hail McQueen


Ova boja za nokte dobila je naziv po pokojnom Alexander McQueenu , njemu u čast. Lak boje kože pomiješan sa svijetlećim česticama  zlatnog odsjaja na prvi pogled vas ostavlja bez teksta. Dašak starine a opet boja nove ere. Kada se približite suncu, lak reflektira i naizgled odsijava u zlatnoj, zelenoj i narančastoj boji.



Marrow

Tamna ljubičasta boja sa srebrnim odsjajem intrigira na prvi pogled. Mističan izgled a ujedno i elegancija koja ju prati navodi na istraživanje. Uz ovakvu nijansu na noktima u tren postajete vamp kraljica!

Bumster

Inspiracija za ovu boju pronađena je u McQueenovoj modnoj reviji za jesen iz 1996. godine. Boja senfa s dozom žute nije uobičajena boja koja se može pronaći kod drugih proizvođača. Mogli bi je nazvati ružna-cool boja (ili ju volite ili mrzite), tako posebna i različita, krenite u nabavu i postanite super cool.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Budi fit

Možemo li pravilnom prehranom utjecati na starenje?

Gastronomija

Neodoljivi spojevi ukusnih pića i začina.

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

Argentumova nova jesenska kampanja Oboji jesen nakitom inspirirala nas je da ove jeseni svoje slojevite outfite dodatno istaknemo šarenim i upečatljivim nakitom.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version