Zanimljivosti

Čak 520 Kilograma dobrote uručeno udruzi Dobra volja 

Nevjerojatnih 520 kilograma različitih potrepština – odjeće, hrane, igračaka i školskog pribora – prikupljeno je tijekom listopada u humanitarnoj akciji „Kilogram dobrote“, koju je za udrugu „Dobra volja“ organizirao Mövenpick Zagreb.

Ništa nije slađe od Kilograma dobrote! Nevjerojatnih 520 kilograma različitih potrepština – odjeće, hrane, igračaka i školskog pribora – prikupljeno je tijekom listopada u humanitarnoj akciji „Kilogram dobrote“, koju je za udrugu „Dobra volja“ organizirao Mövenpick Zagreb.

Nakon što je lani u istoj akciji prikupljeno više od 509 kilograma za SOS Dječja sela u Lekeniku i Ladimirevcima, ove se godine lanac dobrih djela nastavio u suradnji s udrugom koja brine o onima kojima je pomoć najpotrebnija.

„Pozvali smo goste i prijatelje da prošire vijest o kampanji na društvenim mrežama koristeći hashtag #KiloOfKindness te da spakiraju najmanje Kilogram dobrote, dostave ga u naš hotel i tako postanu dio pozitivne promjene. Zahvaljujemo svim divnim ljudima koji su se pridružili ovoj akciji i nastavili val dobrote od lani te našim partnerima i prijateljima Dječjem vrtiću Bajka, web shopovima Bazar.hr i E-uredski.hr, Farmeraju, ROX-u Hrvatska i Zvijezdi te influencerima Sandri Rončević, Luciji Biondić, Anamariji Alebić, Gladnom Mili, Mariju Valentiću i Putoholičarima. Svi oni nesebično su podržali našu humanitarnu kampanju i tako pokazali pravu snagu zajednice. Njihova podrška pomoći će mnogim obiteljima u ovim izazovnim vremenima“, rekao je Hans Prins, direktor klastera Mövenpick Zagreb i Pullman Zagreb hotela.

Kilogram dobrote humanitarna je akcija globalnog brenda Mövenpick Hotels & Resorts, čiji je cilj u ovoj godini prikupiti 25 tisuća kilograma donacija u 77 Mövenpick hotela širom svijeta, koji su se uključili u ovogodišnji lanac dobrote. Od 2015. i početka kampanje do sada donirano je više od 100 tisuća kilograma dobrote.

Više informacija o ovoj globalnoj akciji pronađite ovdje.

Ne propustite

Zanimljivosti

Švicarski hotelski brend sedmi je put pokrenuo godišnju humanitarnu kampanju Kilogram dobrote.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version