Beauty report

Čarolije iz Toni & Guy akademije

Ove sezone furaju se kratke frizure, bob i duga stepenasta kosa.
Samo tjedan dana nakon što je prestižna londonska akademija Toni&Guy uz pomoć svog brenda za njegu kose Label.m prestavila novu kolekciju frizura, ambasadori spomenutog brenda iskoristili su modnu pistu Portanova Fashion Incubatora kako bi domaćoj publici približili novi trend u kosi.

Što se nosi?

"Ako govorimo o trendu, to su kratke frizure, bob i duga stepenasto šišana kosa. Kombinacije su to ravnih rezova s rasčupanim pramenovima. Vrlo snažne teksture, puno volumena, kosa odignuta od glave. Šiške su obavezne, pune, teške i omekšane na vrhovima.



Frizure su vrlo glamurozne, ženstvene i nosive. Inspiraciju tražimo u 80-ima, al s nekim elementima 60-ih i 70-ih, ali prilagođeno današnjoj kulturi, potrebama mladih, načinu života i životnom ritmu. Boje koje se nose su tri osnovna tona: plava, crvena i smeđa, a hit su izbjeljene obrve", najavio je Saša Pušenjak.

Saša Pušenjak, Iva Gaurina i Zdravko Soleski iz studia Sasha, ambasadori Label.m-a, odabrali su tri modela tj. tri stila frizura – kratku, poludugu (bob) i dugu kosu koja je šišana stepenasto. Za ove različite frizure birane su tri boje: plava, crvena i smeđa. Osim šišanja i bojenja kose prema najnovijem trendu koji stiže iz Londona prezentirano je stiliziranje kose s Label.m proizvodima. Kako bi djevojke zasjale u punom sjaju nosile su haljine Ivana Alduka iz aktualne kolekcije za jesen/zimu 2011/12.



Nakon prezentacije kreativnog stiliziranja kose Label.m tim se povukao u backstage gdje je stvarao frizure viđene na modnoj pisti Portanova Fashion Incubatora – isključivo prema želji modnih dizajnera.

Plava kratka kosa by Saša Pušenjak

Boja: Dunja je farbana u trendi biserno plavu nijansu da bih naglasio popularno undercut šišanje s naglašenim šiškama. Na potiljku je kratka , čvrsta i jasna forma. Isto tako je i sa strane u donjem dijelu glave.

Šišanje: Na gornjem dijelu glave je stepenasto šišana kosa kod kutem od 90, pramenovi su blago pušteni preko kratkog donjeg dijela (lagani undercut). Šiške su ravne i pune. Svi vrhovi su lagano istanjeni i omekšani, da bi se prilikom nanošenja proizvoda za stiliziranje naglasila tekstura kose.

Stiliziranje: Proizvodi koji su korišteni su Label.m Matt pasta u kombinaciji s Label.m Mud Clayom. Cijela frizura je rasčupana, odignuta od glave sa naglašenom teksturom.



Crveni bob by Zdravko Soleski

Boja: Za Ksenijinu bob frizuru je rađena kombinacija vatreno crvenih nijansi koje su definitivno hit ove sezone. To je boja koja naglašava stil i karakter osobe koja ga nosi – moderna samouvjerena žena.

Šišanje: Ksenija ima prirodno ravnu, tanku ali tešku kosu koja je šišana ravno do ispod uha(bob), gornji dio je niska elevacija ubodno (teksturirano), a teške šiške sežu do ispod obrva. Iza na vratu kod prirodne linije je oblikovan u trokut – to je detalj koji lomi cijeli okrugli (bublasti) oblik.

Stiliziranje: Kada se posuši ovaj ravan bob sa šiškama će uz pomoć Label.m Sea Salt spreja dobiti čvrstoću, volumen i teksturu. Label.m Mesh Styling se stavlja na vrhove za sjajnu teksturu i dodatni volumen, a za šiške je idealan Label.m Shine Mist za zaglađen i sjajan izgled.



Duga smeđa kosa by Iva Gaurina

Boja: Za Ivu koja ima dugu kosu i njeguje prirodan look birane su tople smeđe nijanse kako bi dobili sjaj i naglasili zdrav izgled kose.

Šišanje: Stepenasto s naglašenim kraćim pramenovima sprijeda kako bi dobili na volumenu i kako bi frizura bila lakša za održavanje.

Stiliziranje: Prije sušenja na kosu je nanešen Label.m protein spray (regenerator u spreju za lakše rasčešljavanje). Prije nego što je kosa bila potpuno suha nanešen je Label.m volume mousse (lagana pjena) radi postizanja boljeg volumena. Kosa je oblikovana s peglom u lagane kovrče. Na kraju je njezinu čitavu dužinu umasiran Label.m resurrection style dust (puder u prahu) za postizanje volumena i oblikovanja različitih stilova frizura – dovoljno ga je samo umasirati s prstima u kosu i dobije se nevjerojatan volumen u nekoliko sekundi.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Savjeti i preporuke

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version