Savjeti i preporuke

Catrice Limitirana kolekcija HD Liquid Coverage Foundation Mini

Četiri najpopularnije nijanse CATRICE bestselera HD Liquid Coverage Pudera pridružuju se beauty stalcima u praktičnoj mini veličini.

Što veće, to bolje? Ne uvijek! Četiri najpopularnije nijanse CATRICE bestselera HD Liquid Coverage Pudera pridružuju se beauty stalcima u praktičnoj mini veličini.

Limitirana kolekcija D Liquid Coverage

Foundation Mini veličine zasigurno će se uklopiti u bilo koju torbicu i idealan je za putovanja ili popravke u pokretu. Također dio Limitirane kolekcije: Četiri omiljene nijanse u standardnoj veličini. Na ovaj su način ljubiteljice ljepote savršeno opremljene za suočavanje sa svim svakodnevnim situacijama sa svojim omiljenim
puderom – bilo u mini ili u punoj veličini.

MINI HD LIQUID COVERAGE TEKUĆI PUDER

Puder kada ste u pokretu: Ponekad vam nije potreban vaš omiljeni puder u standardnoj veličini! Tu dobro dolazi praktični mini pandan popularnog HD Liquid Coverage tekućeg pudera by CATRICE: četiri najprodavanije nijanse iz standardnog asortimana dostupne su u mini veličini od 10 ml u sklopu limitirane kolekcije. Svojom ultra laganom, tekućom teksturom, veganski puder pruža visoku, ali prirodnu prekrivenost – do 24 sata. Savršen za putovanja!

NMPC: 27,90 kn

HD LIQUID COVERAGE TEKUĆI PUDER

Drugi efekt kože: HD Liquid Coverage tekući puder osjeća se poput druge kože i pruža besprijekoran ten! Izuzetno lagana tekuća tekstura savršeno prekriva nedostatke i matira kožu. Dugotrajna formula osigurava prirodan izgled koji traje cijeli dan. Kolekcija slavi četiri najpopularnije nijanse iz standardnog asortimana, koje će ljubiteljice ljepote i dalje moći pronaći na beauty stalcima u standardnoj veličini nakon isteka limitirane kolekcije.

NMPC: 55,90 kn


Darujemo jednu čitateljicu sa sve 4 nijanse mini verzije pudera.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 7siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Lidija Oprezna

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version