Beauty report

Caudalie Divine linija za tijelo

Caudalie Divine ekskluzivna je linija za njegu tijela koja će vašoj koži pružiti učinkoviti i u potpunosti intenzivan doživljaj.

Njegovana i mirisna koža imperativ je kojem svaka žena teži tokom cijele godine, no dolaskom toplijih dana njezi kože ipak pridajemo malo više pažnje. Bilo da se radi o njegujućem losionu, ulju ili pilingu njihova učinkovitost mora biti neupitna, a mirisna nota u potpunosti postojana. Caudalie Divine ekskluzivna je linija za njegu tijela koja će vašoj koži pružiti učinkoviti i u potpunosti intenzivan doživljaj. Note prisutne u Divine liniji okupat će vaše tijelo toplinom i podsjetiti vaša osjetila na ljeto. Linija se sastoji od četiri ključna proizvoda koja možete koristiti u kombinaciji s ostalima kada postižete najučinkovitiji i sveobuhvatni rezultat, ali i svaki zasebno. Piling za tijelo uklonit će svu nečistoću i pripremiti kožu za daljnju njegu, ulje će osigurati koži neophodnu vlažnost i ostaviti je božanstveno mekom, tonirani losion podarit će prirodno osunčani ten bez izlaganja suncu, a Divin parfem zaokružit će cijelu priču svojim opojnim cvjetno – drvenim mirisnim notama.

DIVINE PILING – cijena 176,00 kn/150 ml

Divine piling luksuzan je i podatan piling za tijelo koji omekšava kožu, uklanja mrtve čestice s površine kože i ostavlja kožu svilenkastom s mirisnom kombinacijom grejpfruta, ruže, ružičastog papra, vanilije i cedra. Glavni sastojci su smeđi šećer i biljna ulja argana, grožđa, hibiskusa i sezama.

DIVINE ULJE- cijena 228,00 kn/100 ml

Tijelo • Lice • Kosa

Divine ulje za njegu kose, lica i tijela kombinacija je biljnih ulja za božanstveno meku kožu i njegovanu kosu. Ovo višenamjensko suho ulje hidratizira, hrani i obogaćuje kožu i kosu. Glavni sastojci su mu 4 visokovrijedna eterična ulja (argana, grožđa, hibiskusa i sezama), shea maslac i polifenoli grožđa. Ova njegujuća kombinacija učinit će vašu kožu mekom i podatnom, a kosu njegovanom i sjajnom.

DIVINE TONIRANI LOSION – cijena 193,00 kn/100 ml 

Divine tonirani losion daje trenutno prirodno osunčani sjaj kože bez izlaganja suncu. Njegova nijansa karamele neprimjetno se prelijeva te je prikladna za sve tonove kože, čak i za već osunčanu. Brzo se upija i ne ostavlja masne tragove na odjeći. Glavni sastojci su ulje grožđa, ekstrakt cikorije i rogača te reflektirajuće čestice.

DIVIN PARFEM – cijena 319,00 kn/50 ml

Floralno drvenasta kreacija koju potpisuje vrhunski parfumer Jacques Cavallier i osnivačica Caudalia gđa. Mathilde Thomas dolazi u moderno organskoj i vrlo jednostavnoj bočici. Glavne note odnosno sadržaj esencija ovog romantičnog i nježnog, ali upečatljivog mirisa su svježa marokanska i opojna bugarska ruža, ružičasti papar i grejp koji daju određenu notu svježine, vanilija, mošus i cedar iz Virginije koji pružaju osjećaj topline. Parfem s jedinstvenim cvjetnim mirisom i notama drveta ostavit će na vašoj koži blagi miris ljeta.

Caudalie Divine liniju za tijelo možete pronaći u Farmacia ljekarnama, svim bolje opskrbljenim ljekarnama i u Mülleru na odjelu prirodne kozmetike.

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Linija bogata proizvodima za cijelu jednostavnu ili potrebnu njegu lica, ako želite koristiti isti brend.

Divine Energy

Divine Dan je zabavno-edukativan event pozitivne energije na kojem se promovira kultura zdravog življenja

Beauty report

Vine [Aktiv] linija novi je antioksidativni luksuz u bočici za očuvanje dugotrajne mladolikosti i svježine kože.

Beauty report

Caudalie Premier Cru eliksir novi je anti-age luksuz u bočici za najučinkovitiju borbu protiv starenja kože.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version