Događanja

Cest is d’Best

Na ulicama Zagreba po trinaesti puta održat će se međunarodni ulični festival.
Cest is d’Best predstavit će se posjetiteljima s potpuno novim vizualnim identitetom kojeg je osmislila mlada dizajnerice Srećka Gmaz iz reklamne agencije „Imago“.

– Festival će od ove godine imati i svoj suvenir koji nalikuje licitarskom srcu, inače suveniru grada Zagreba, ali koje je obojano bojama Festivala i na njemu piše Cest is d Best, izjavio je PR festivala Zlatan Jaganjac.

Kako bi u cijelosti protekao u najboljem redu organizatori su s Gričkom vješticom dogovorili partnerski odnos. Ona je čak po prvi puta nakon 13 stoljeća izvela svoj ritual s metlom kako bi predvidjela budućnost Festivala. Metla nije pukla tako da je dobra kob Festivalu zajamčena.

Utemeljitelji Cest is d’Best festivala su popularni „Kraljevi ulice“, odnosno Zlatko Petrović – Pajo i Miran Valjković – Hadži.

– Za sada ne bi odavao tko će nastupiti na ovogodišnjem Festivalu jer smo tek krenuli s promocijom, to ćemo vam otkriti negdje početkom svibnja, rekao je za She.hr Pajo, inače direktor festivala.

Ulice performerima!

Cest čine performerski, glazbeni, kazališni, dječji, likovni i sportski programi. Većina njih su tradicionalna i u vrijeme događanja daju gradu originalnost i prepoznatljivost.

Na Festivalu svake godine nastupi približno 500 izvođača iz cijeloga svijeta, a njihove besplatne nastupe u prosjeku prati oko pola milijuna građana i gostiju Zagreba.

Ovogodišnji Cest is d Best trajat će od 4. do 14. lipnja.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Događanja

Vješte i atraktivne cirkuske i glazbene izvođačice na ovogodišnjem Cest is d'Bestu.

Događanja

Spoj četiri kontinenta na zagrebačkim ulicama!

SheRULES

Srećka Gmaz, grafička dizajnerica iz agencije Imago govori o novom identitetu za Cest is d'Best i poslu kojeg obožava.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version