Trendovi

Cijenjena elegancija Audrey Hepburn

Kolekcija od 36 komada odjeće i modnih dodataka prodana je za 300.000 eura.
U prodaji preko dvije aukcijske kuće našao se tek dio odjeće slavne glumice. Iz ormara Audrey Hepburn, jedne od najvećih ikona stila 20. stoljeća, tako će na račun zaklade The Audrey Hepburn Children's Fund stići poprilična svota. Naime, cijena postignuta na aukcijama doseže gotovo 270.000 funti što je oko 300.000 eura. Polovica novca bit će darovana zakladi.

U prodaji na aukcijama u Sotheby's i Kerry Taylor Auctions bilo je 36 komada odjeće i modnih dodataka. Najveću vrijednost postigle su dvije večernje haljine legendarnog francuskog dizajnera Huberta de Givenchyja. Osim haljina tu su bili šeširi, remenje i veliki broj torbi Chanel te pisma, posebice ona u kojima je opisivala snimanje "Praznika u Rimu" s Gregoryjem Peckom.


Haljina iz filma s Peterom O'Tooleom


Najtraženiji komad je bila cocktail čipkasta haljina koju je Audrey Hepburn nosila u "Kako ukrasti milijun dolara" snimljenom 1966. s Peterom O'Tooleom. Prodana je za 60.000 funti.

Prije tri godine mala crna haljina koju je 1961. godine Audrey nosila u filmu "Doručak kod Tiffanyja" prodana je za nevjerojatnih 410.000 tisuća funti. Slavna glumica i velika humanitarka za života je uspješno nosila titulu ikone stila i gracioznosti, a poslije smrti ostala je u mnogo čemu uzor mnogim ženama diljem svijeta.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version