S modne piste

Čipkasti i zvjezdasti Dolce&Gabbana

Jesen i zima uz mini suknje, crnu boju i haljine svih dužina.
Domenico Dolce i Stefano Gabbana nisu sljedbenici aktualnih trendova – oni su stil za sebe. No što god donijeli u novoj sezoni sigurno će naći pobornike. Vjerni fanovi D&G stila nosit će sve što ovaj dvojac izdizajnira. Teško je izdvojiti što se prema njihovim novim modelima nosi. Ima svega, kratkog i dugog, crnog i šarenog, haljina i kostima. Zaista veliki izbor kombinacija. Za početak proučite sve modele na zvjezdice i točkice.




Čipka se i dalje nosi, nešto posebno je definitivno ovaj kombinezon koji je zanimljiv ne samo zbog čipke, nego i dužine nogavica te volanastog završetka.



Nakon totalnog crnila slijedi žuto-rozo-narančasti kontrast. Kratke haljine prevladavaju, ali u jesenskoj se kolekciji mogu naći i prekrasni maksi modeli.




Tijekom zime je očito sve dopušteno. Čini se da Dolce&Gabbana misle i na one zimogrozne, pa su duži puloveri i kaputi, kao i hlače obavezni.



Kod suknji ne možete pogriješiti. Mini suknje su definitivno "in". Ispod njih mogu proći i tajice i mrežaste čarape, a gore se čini da možete i na slijepo birati iz ormara.




You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version