Događanja

Crossoveri su apsolutni hit

Ljetni dvobroj Lider trenda

Budući da je trend popularnosti monovolumenskih, SUV ili terenskih vozila jačao iz godine u godinu, auto-industrija se pobrinula da pronađe nišu koja bi ponudila još kvalitetnije rješenje između navedenih segmenata vozila. Ta niša ispunjena je takozvanim crossover vozilima koji su u posljednje dvije godine bacili veliku sjenu na monovolumene, SUV, pa čak i na terenska vozila. Iako je zbog osjetno manjih dimenzija nezahvalno uspoređivati crossover vozila s primjerice terenskim, kvalitete poput vrhunskog dizajna, prostranosti putničke kabine i potrošnja na razini standardnog automobila daju im pravo čak i za takve usporedbe.

Ono što razlikuje crossover od standardnih automobila je povišena karoserija koja daje potpuno novi izgled, atraktivna rješenja vanjskog i unutarnjeg dizajna, prostrana kabina te velika mogućnost personalizacije. Pri tome mislimo na bezbroj kombinacija boja, materijala i ostalih ukrasnih detalja koji vidljivo podižu vizualni dojam.

Više o crossoverima doznajte u novom broju ljetnog Lider trenda koji će na kioscima biti do kraja kolovoza. Sve kupce Lider trenda očekuje i dar – Hippy Garden torba za plažu te idealnu Vichy zaštitu od sunca – Capital Soleil baršunastu kremu za ljepši izgled kože SPF50+ (3ml) ili Capital Soleil nježno dječje mlijeko SPF50+ (3ml), a koje vas još uzbudljive teme čekaju u vrućem ljetnom izdanju lifestyle magazina pročitajte OVDJE.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

LBX je kratica za Lexus Breakthrough Crossover i cilj mu je da vozačima pruži novo iskustvo u popularnoj klasi kompaktnih crossovera.

Putovanja

Otputovati negdje sve više znači posvetiti se sebi, pratiti vlastiti tempo i potrebe i što više se udaljiti od užurbane svakodnevice.

Trendovi

Ako ste i vi zaljubljenik u ove Disney likove, onda ste na pravom mjestu!

Putovanja

Ako se pitate kojem ih je dijelu Istre povijest poklonila u najvećem broju, odgovor je Vodnjan i okolica.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version