Fashion report

Danijela Martinović zaštitno lice Cruciani narukvica

Splitska glazbenica postala je dio svjetske elite

Posljednjih godina Danijela je zaštitno lice talijanskog brenda, a sada je Cruciani Danijelu svrstao u elitno društvo malobrojnih svjetskih zvijezda koje se mogu pohvaliti vlastitom linijom narukvica koje su zaludile svijet.

‘Presretna sam s novom linijom narukvica. Cruciani kao jedan od najprestižnijih talijanskih brendova ukazao mi je veliko povjerenje odabravši me u elitno društvo svjetskih zvijezda čije lice krasi omote Cruciani narukvica. Svaka od ovih narukvica nosi određenu poruku, a moje krasi simbol djeteline s četiri lista pa se nadam da će mnogima donijeti sreću i pozitivnu energiju koja nam je svima toliko potrebna!’, izjavila je Danijela Martinović.

Cruicani narukvice s likom Danijele Martinović dostupne su u cijeloj regiji, a uskoro će se naći u prodaji i diljem svijeta. Naša je glazbenica prva i jedina regionalna zvijezda koju je ovaj prestižni talijanski brend odabrao za zaštitno lice.

Nesvakidašnja priča o narukvicama koje su osvojile svijet i do sada prodane u više od osam milijuna primjeraka, započela je 2011. godine u Italiji. Obiteljska tvrtka Cruciani, s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji visoko kvalitetnih proizvoda od tekstila, na tržište je lansirala umjetninu u tehnici makramé – Cruciani narukvice.

Dugi redovi ispred Cruciani butika u Italiji su nagovještavali  društveno-ekonomski fenomen sezone 2011./2012., koji se nastavlja i dobiva jednu novu dimenziju. Svaka narukvica ima svoju poruku. Ljubav, sreća, sloboda samo su neke od njih. Raznih su oblika, a predstavljene su kako za žene tako i za muškarce.

U Hrvatskoj su ove hit narukvice dostupne u poslovnicama Zlatarne Celje, Douglas parfumerijama, te Heruc galeriji.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Zanimljivosti

HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog rođendana i postojanja na hrvatskom tržištu!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version