Trendovi

Crvena i ružičasta boja kose su hit

Završio je Beauty & Lifestyle Show – najveći regionalni sajam ljepote.
Ovogodišnji Beauty&Lifestyle show opravdao je epitet najboljeg i najvećeg regionalnog sajma ljepote. Tisuće posjetitelja u dva su dana imali prilike vidjeti predstavljanja vodećih svjetskih frizerskih brendova kao što su Toni&Guy, Schwarzkopf koji su predstavili Ivana Marušić i Kristijan Petek, Shiseido, Kevin Murphy, Sarajevo Hair Show koji je svojim nastupom punu dvoranu ostavio bez daha, te domaćih Cro Hair Show i Studio Mila, natjecanje u make up-u, natjecanje u izradi noktiju, i dr.



"U modi su svijetle boje poput crvene, pastelne boje poput ružičaste – upravo ove boje ljudi jako koriste kako bi ofarbali slojevito ili samo vrhove kose. Svaki dobar frizer prvo će se detaljno upoznati s kosom i njenom strukturom i radit će u skladu s tim a na protiv toga. Jedan od regularnih savjeta koji bi dao svim ženama je redovito podrezivanje vrhova kose svakih 6-8 tjedana", savjetovao je prisutne Richard Mannah stručnjak iz britanskog frizerskog brenda Toni&Guy.



Hrvatska umjetnica u kreiranju frizura Mila Višnjić na ovogodišnjem je sajmu obilježila 35 godina uspješne karijere. U Hrvatskoj ali i regiji dugi niz godina pomiče granice i uvodi nove trendove. Upravo je revija Studia Mila bila veliko finale ovogodišnjeg Beauty&Lifestyle show-a.



"Presretna sam što sam upravo na Beauty&Lifestyle show-u obilježila 35 godina rada. Večeras smo zagrebačkoj publici i svim posjetitlejima predstavili nove trendove koji nas očekuju u idućim mjesecima. Hvala svima koji su ovaj dugi niz godina uz nas", izjavila je Mila Višnjić nakon održane revije.



Beauty&Lifestyle show posjetilie su i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske, a među njima i Josipa Lisac, gradonačelnik Milan Bandić, Kristina Bradač, Neven Ciganović, Ivana Kindl i Vlatka Pokos, Jacques Houdek, Danijela i Ela Dvornik, glumice iz serije Larin izbor – Doris Pinčić i Jagoda Kumrić te brojni drugi.



Na sajmu su održane i brojne prezentacije i stručni seminari, a želja je organizatora da ova manifestacija postane jedan od vodećih projekata u Zagrebu kada su ljepota i zdravlje u idućim godinama.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Zanimljivosti

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. 

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version