Knjige i glazba

Diggarama – zagrijavanje za 2010.

Nakon svih blagdana i praznika vrijeme je za odmor… ili možda NE 🙂

Nakon što ste se odmorili, probudili i sabrali dojmove s dočeka Nove godine, ma gdje on bio, nema razloga da ne nastavite u istom ritmu. Zato, pokupite svoje društvo i pravac u Aquarius (A1) i zajedno uživajte u još jednoj večeri zabave, ludosti i bezobrazno dobrog, brzog i žestokog zvuka uz domaćine večeri i techno / HC zvuka uopće – Diggarama Team (Blurix & DraCo). Istraživanja su pokazala da je repriza Nove godine najčešće bolja nego sam doček Nove!

Party će se održati 01. siječnja 2010. u klubu Aqarius (A1). Čitavu noć zabavljati će vas rezidenti Diggarama programa – Blurix i Draco, a za ovaj tulum trebate izdvojiti samo 30 kn za upad.

Diggarama Team poručuje kako treba zapaliti atmosferu u ove hladne dane… I zove sve ljubitelje dobrog i tvrđeg elektronskog zvuka da dođu na reprizu Nove godine i zagriju se za novu, nadolazeću ponudu evenata u regiji pa i šire.

Ovaj party je ne samo prilika za zagrijavanje i sagorijevanje kalorijea, već i generalna proba kvalitete publike za slijedeći Diggarama party koji će se održati također u Aquariusu (A1) 05.02.2010. Tada nastupa njemački HC velemajstor – Waldhaus!

Cijena je simbolika (30kn), a 'head banger boogie' efekt zagarantiran. Od početka do kraja, paziti će vas, maziti i žestokim zvukovima gaziti Diggarama Team u uspinjajućoj putanji zvučne euforije, koji svoj program njeguju pod motom – nikad nije prebrzo i prežestoko!

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI UPAD

Klub Aquarius i She.hr vode najbrže čitatelje na reprizu Nove godine!

Dijelimo 2 x 1 upad za Diggarama Warming Up The 2010 party..

Kako biste se našli na popisu, potrebno je da nam na mail marketing@mmreza.hr pošaljete mail s naslovom DIGGARAMA te navedete sljedeće podatke:
– ime i prezime,
– korisničko ime na She.hr-u,
– broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 31. prosinca, 12h, nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
Sretno!
Vaš She.hr

Dragi naši,

na reprizu Nove godine ići će: ANTONIO HALUŽAN I LANA PEŠL. Čestitamo i luuudi provod!

Vaš She.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Putovanja

Kako se Nova godina približava, Beograd oblači svoje blagdansko ruho, pozivajući hrvatske turiste da se pridruže šarenom slavlju kakvo se ne viđa svaki dan.

Život u dvoje

Čak ih se i plaše, ali to je upravo i dio njihove privlačnosti.

Putovanja

Zar ne bi bilo super opustiti se uz film i pritom uživati u nevjerojatnom i nezaboravnom okruženju?

Život u dvoje

Noćno kupanje ima neki neopisivi šarm, drugačije je, romantičnije i zabavnije.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version