Trendovi

Dinamična modna jesen i zima u Marc Cain Store-u Zagreb

Marc Cain kolekcija za jesen i zimu 2023. već na prvi pogled izaziva valove dobrog raspoloženja. Čar je u raznovrsnosti. Marc Cain kolekcije su jednako svestrane kao i žene koje ih nose.

Jeste li spremni za novo modno putovanje kroz vrijeme ili čak luksuznu vožnju Orient Expressom? Dobrodošli na novu Marc Cain kolekciju za sezonu jesen/zima 2023. ”A New Journey”/ “Novo putovanje”!

Marc Cain kolekcija za jesen i zimu 2023. već na prvi pogled izaziva valove dobrog raspoloženja. Čar je u raznovrsnosti. Marc Cain kolekcije su jednako svestrane kao i žene koje ih nose.

Kolekciju za jesen i zimu 2023. “A New Journey” predstavljaju različiti stilovi, od pripijenih i sportskih silueta ili pak oversize izgleda do klasičnih poslovnih stilova. Kao i uvijek, Marc Cain nudi izvrsne printeve i detalje u izradi, kao i premium kvalitetu materijala, procese tkanja s najmodernijim strojevima i općenito proizvodnju s maksimalnom pažnjom usmjerenom na održivosti i društvenoj odgovornosti. U nastavku, predstavljamo neke od tema drugog dijela kolekcije za jesen i zimu 2023.

Luksuzno putovanje vlakom

Tema “Night Train” vodi vas na luksuzno putovanje legendarnim Orient Expressom. Raskošni i tajnoviti stilovi s trunkom ekstravagancije. Koreografija boja koja se prikladno kreće između moćne crvene, tople zelene u tonu mahovine i klasične crne. Uzorci također odražavaju mistični karakter koji mami znatiželjne poglede atraktivnim printevima životinjskog i biljnog carstva. Materijali kao što su baršun, svila i umjetno krzno također upotpunjuju ovo luksuzno i chic putovanje.

Zvijezda je definitivno kratka baršunasta jakna u toploj zelenoj boji s cvjetnim i životinjskim uzorkom te kontrastnom podstavom u leopard uzorku. U kombinaciji sa širokim baršunastim hlačama u istom stilu te crvenim modnim naglascima snažno opovrgava tmurnu jesen i zimu.

Svilene bluze s volanima u kombinaciji s romantičnim cvjetnim kaputom gdje ležerne traperice prizemljuju cijelu priču ili pak fun fur kaputi s kontrastnom podstavom, neki su od odjevnih komada koji će svaki dan učiniti zabavnim i novim.

Elegancija 50-ih

Ako ste pomislili da je ljeto gotovo, a samim time i eksperimentiranje s polka točkama, varate se. Polka točke i elegancija 50-ih su jedan od trendova ove jeseni i zime. Bilo kao suptilan detalj ili all-over print, polka točke odišu posebnim šarmom. U ovom slučaju nepogrešiv spoj bijele pozadine s crnim točkama i ponekom gljivom. Da, dobro ste pročitali –  Marc Cain je tu i tamo jednu polka točku zamijenio s gljivom koja kao da je nacrtana grafitnom olovkom.

Suknja u stilu pedesetih s polka točkama u kombinaciji s mekanim crnim puloverom je također izvrstan odabir. Za malo odvažnije, tu su sako s točkastim dizajnom i pencil hlače u istom uzorku, kao all-over print izdanje. Sako prianja uz tijelo te je izrađen od fleksibilne tehničke tkanine s podstavom posvuda otisnutom s motivom gljiva. Svi Marc Cain-ovi sakoi su iznimno rastezljivi i udobni, a u to se morate uvjeriti sami u Vlaškoj 26.

Odjevne kombinacije u kojima se osjećate “kao doma”

Pletiva i pernate jakne s kojima pomislite da ste još uvijek ostali u svom toplom krevetu. Marc Cain Sports donosi ležeran i udoban izgled u energičnim bojama. Dinamična žuta u kontrastu s atraktivnim zmijskim uzorkom ili nježna roza s narančastim naglascima.

Puloveri, kardigani i prsluci izrađeni od tople alpake, mohera i djevičanske vune s oznakom kvalitete “Knitted in Germany”; tople i duge jakne izrađene od recikliranih vlakana i paperja iz certificiranog uzgoja s Marc Cain oznakom održivosti “Rethink Together”; razni krojevi hlača i traperica iz “Marc Cain Pants” kolekcije – definitivno su razlog za početak vašeg novog modnog putovanja u Marc Cain Store Zagreb.

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version