Knjige i glazba

Discotheque with Justin Martin

Repriza najboljeg plesnog tuluma iz 2009. ovog petka u Sirupu!
Pytzekov klupski serijal Discotheque, koji je u ovoj klupskoj sezoni briljirao sa vrhunskim DJ gostovanjima kao što su Chris Duckenfield ili Jackmate, zaključit će prvi mjesec u novoj godini još jednom poslasticom iz San Francisca. U goste nam ponovno dolazi Justin Martin. Njegov posljednji nastup u Sirupu 27. lipnja 2009. prema mnogima je ocijenjen kao najbolji tulum u Zagrebu te godine, stoga se na Donjim Sveticama s pravom očekuje repriza tog showa u petak, 28. siječnja 2011.

Justin je po prvi put zagolicao uši ljubiteljima elektroničke glazbe 2003. godine singlom ''The Sad Piano'' za Ben Wattov label Buzzin Fly, s kojim je odmah osvojio izvođače i publiku diljem svijeta, a svirali su ga zvijezde poput Derricka Maya, Pete Tonga i Steve Buga. Uspjeh tog singla i afirmacija na jakoj underground sceni San Francisca doveli su ga do Dirtybird projekta, kojeg je pokrenuo s prijateljem i mentorom Claudeom VonStrokeom, a koji se u nekoliko godina etablirao kao jedna od najvažnijih etiketa elektroničke glazbe. Sukladno tome cvjetale su i Justinove poslovne ponude, bilo kao remikser, producent ili DJ. Remiksirao je tako, primjerice klasik ''Mushrooms'' Marshalla Jeffersona ili ''Nude'' Radioheada te obišao svijet nastupajući po klubovima i festivalima, ali ostao i jedan od glavnih motora glazbene scene svog rodnog grada. Prošlu godinu obilježio mu je novi singl ''Robot Romance'' na Dirtybirdu te vrlo hvaljen Essential mix kod Pete Tonga.

" alt="">

Justin Martin voli isticati kako mu je misao vodilja još jedna mudrolija Oscara Wildea: ''Život je prevažan da bi ga se doživljavalo ozbiljno'', a nedavno je u jednom intervjuu, odgovarajući na pitanje što bi radio u životu kad ne bi bio DJ i producent, rekao kako bi u tom slučaju vjerojatno proveo život željeći to postati.

Uz Martina naravno svirati će i rezident programa, DJ Pytzek, a cijena upada je 60 kn.

OSVOJI UPAD

Klub Sirup i She.hr vode dvoje čitatelja na Pytzekov klupski serijal Discotheque i nastup Justina Martina u petak, 28. siječnja 2011.

Kako biste se našli na popisu, potrebno je da nam na mail igra@mmreza.hr pošaljete mail s naslovom MARTIN, te navedete sljedeće podatke:
– ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela, te odgovor na pitanje:

Kojeg datuma je Justin Martin svirao u Sirupu 2009. godine?


Vaše prijave primamo do 28. siječnja u 12 sati, nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Sretno. 🙂
Vaš She.hr

Dragi naši,
upade za nastup Justina Martina u petak, 28. siječnja 2011.osvojili su: Tina Kovačić i Ivone Štelcer.
Čestitamo! Informaciju o preuzimanju primiri će na mail.
Vaš She.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Kreativci iz Bruketa&Žinić&Greya su u suradnji s aplikacijom Ajmo! – Proud To Be Rare organizirali najviši party u gradu na jedinstvenoj lokaciji Radiotelevizijskoga tornja...

Zanimljivosti

Prilikom pokretanja „Beatlanda“, DJ i producent Boris Brejcha će od 22. do 24. travnja odsvirati niz setova u virtualnom klubu.

Gastronomija

Menta pomaže kod tretiranja simptoma loše probave.

Gastronomija

Dobro je poznato da Francuzi imaju stila i urođeno dobar ukus. Upitate li ih da vam preporuče najbolji voćni sirup, gotovo svi odreda reći...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version