Zanimljivosti

Disneyjeva „Mala sirena“ stigla je u CineStar kina i obilježila obiteljsko vikend druženje

Jedna od takvih je i „Mala sirena“, bajkovita priča uz koju su odrastale, smijale se i plakale brojne generacije.

Voljene bajke iz djetinjstva koje nas vraćaju u najljepše i najbezbrižnije doba života, prenose se s koljena na koljeno i samim time postaju vječni klasici. Jedna od takvih je i „Mala sirena“, bajkovita priča uz koju su odrastale, smijale se i plakale brojne generacije. Ekranizaciju je doživjela ove godine, a morska avantura kojoj malo tko može odoljeti, u distribuciji Blitz filma, stigla je u CineStar kina diljem Hrvatske. Upravo to je bio povod za obiteljsko vikend druženje uz obilje dobre zabave, kreativnih radionica za najmlađe i pregršt dobre atmosfere.

Film o najpopularnijoj sireni na svijetu, Ariel, remake je animiranog glazbenog klasika studija Disney koji je nagrađen Oscarom. Čarobnu avanturu moguće je pogledati na originalnom engleskom jeziku s titlovima, kao i u sinkroniziranoj verziji, u kojoj su glasove posudili prepoznatljivi hrvatski glasovi poput: Dine Jelusića, Martine Tomčić Moskaljov, Jana Kerekeša, Lane Menige, Cindy Šoštarić Hadžić, Natali Rade, Magdalena Zatko, Lorena Farkač i Karla Mijatović.

Povodom premijere filma, u CineStar kinu Z centar i 4DX Mall of Split, u subotu i nedjelju organiziran je čaroban Disney vikend prepun odlične zabave, iskrenog smijeha i razigranosti. Tim povodom, osmišljen je i atraktivan obiteljski program koji posjetiteljima u Z centru u pružio brojne aktivnosti: facepainting na temu Male sirene; kreativni kutak bojanja i crtanja, izrade torbica za sirene, izrade čarobnih štapića i kruna za sirene, izrade rakova i hobotnica; zabavne animacijske igre: morski križić kružić i potraga za morskim blagom te fotografiranje s glumcima koji su u filmu posudili glasove i s likovima iz filma. Splitski su mališani uživali u facepaintingu na temu Male sirene. Priliku za vikend druženje s obitelji nisu propustili ni: Jelena Veljača, Ana Brdarić Boljat, Mirna Medaković Stepinac, Lucija Lugomer, Olja Vori, Jan Kerekeš, Jelena Orešković, Emina Pršić Prasnikar te mnogi drugi.

Osim obilja zabave i dobre atmosfere, najmlađe članove obitelji dodatno je razveselio i poklon, Disney kreativna knjižica iz spomenutog animiranog filma.

Bajkovitu priču o maloj sireni moguće je pogledati u kinima diljem Hrvatske, a kinoulaznice za ovaj spektakl iz tvornice Disneyja mogu se kupiti na blagajnama kina i putem službene web stranice www.cinestarcinemas.hr.

Foto: Petra Ria

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Dobra je vijest da ne morate ići na tretmane kako bi dobili masažu lica jer ju možete napraviti i sami, a masaža lica je...

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version