Fashion report

Diva šezdesetih uz New Yorker

Ovo ljeto postanite svjesni svoje ženstvenosti i snage uz Amisu kolekciju.
Amisu, ljetna New Yorker kolekcija, nudi vam transformaciju od brižne kućanice pedesetih godina u samosvjesnu i jaku ženu šezdesetih.



Iako u uskoj minici i točkastom uzorku možete same promijeniti gumu na svom kabrioletu, ipak zamolite za pomoć dečka razbarušene kose u kariranoj košulji ukombiniranoj s trendi majicom i trapericama za pomoć.



U trenu mu je porastao ego, pa će vas pozvati u popodnevnu šetnju u kojoj ćete zablistati i otkriti svoje prave adute ženstvenosti pomoću kratkih hlačica, velikih sunčanih naočala i mašnica. A od ležernog dječaka, on će se pretvoriti u pravog pristojnog dečka iz susjedstva.




Dok na večernjem spoju uživate uz jazz glazbu, vratite se ponovno u tajanstvenost haljina i perlica u stilu Marylin Monroe i, premda ste zaintrigirani njegovim trendi polo majicama i ležernim bermudama, nemojte se brzo predati.

Ono cenzurirano ostavite za doma.




Dio kolekcije osigurat će vam bijeg na daleke plaže u dugim i prozračnim haljinama sa slamnatim accessoriesom ili pripijenim kratkim hlačicama.





Inspirirajte se ovom kolekcijom kako bi vam nadolazeće ljeto bilo još zabavnije.

" alt="">

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Zanimljivosti

HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog rođendana i postojanja na hrvatskom tržištu!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version