Fashion report

Djevojka iz Amsterdama

Streetstyle editorijal modne blogerice Cindy s potpisom New Yorkera.
Modna blogerica Cindy prošetala je s dečkom ulicama Amsterdama i 'usput' snimila editorijal koji u streetstyle stilu sugerira kako nositi neke od komada iz najnovije kolekcije New Yorkera. Nizozemka zaljubljena u modu odala nam je kako su avijatorska jakna i kratke hlačice u srebrnoj i zlatnoj boji njezina top 3 omiljena komada iz aktualne ponude popularnog high street brenda.

Brodovi, bicikli i mostovi dobro su se uklopili u sportsko-šminkerski look. New Yorker u jesensko-zimskoj ponudi ima vrlo široki asortiman, od avijatorskih jakni i širokih nogavica traperica do zlatnih šljokičastih mini suknji i crvenih kožnih hlača. Uostalom pogledajte simbiozu A'dama & New Yorkera.



Srebrno- crna kombinacija upotpunjena je cipelama na petu i malom crnom torbicom.



Sandale na jako visoku petu mogu jako cool izgledati i na sivoj trenirci te se u takvom dnevnom izdanju možete prošetati i centrom metropole.



Ove godine je uz zlatnu, crnu i sivu boju, nezaobilazna crvena. Nosi se u Hollywoodu, ali i na underground sceni.



Zlatnu smo, pak, vidjeli već i u Dieselovoj kolekciji, Top Shop, ali i u visokoj Gucci modi.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version