Fashion report

Dodatno sniženje u Adidasu

Muška i ženska sportska odjeća u outletu Sveta Helena povoljnija je za 30%.
Nakon što su proteklog tjedna kupci u Adidas outletu u Outletu Sveta Helena obnovili svoju kolekciju tenisica za trčanje po outlet cijenama dodatno sniženim 30 posto, u tjednu od 9. do 15. lipnja Adidas outlet sve će kupce razveseliti dodatnim popustom od 30 % na već snižene cijene muške i ženske odjeće.

Majice kratkih i drugih rukava, kratke i duge hlače, trenirke, jakne i druga odjeća tako će biti dostupna po nevjerojatno povoljnim cijenama, a uz povoljan shopping svi kupci ostvaruju priliku i za osvajanje Adidas outfita u vrijednosti od 1000 kuna u posebnoj nagradnoj igri koja traje do 15. lipnja.



Svaka žena u svom ormaru mora imati nekoliko kvalitetnih majica sportskog kroja, koje će odjenuti u različitim prilikama, u popodnevnu šetnju ili na kavu s prijateljicama, na izlet ili roštilj u prirodi ili jednostavno kad uživa u trenucima odmora kod kuće. Adidasove majice od kvalitetnih prirodnih materijala, postojanih boja i modernih krojeva pravi su izbor za sve pripadnice nježnijeg spola koje i u trenucima opuštanja paze na stil.

Široka ponuda Adidas outleta omogućava svim ženama da nađu pravu majicu za sebe, bez obzira na to vole li jednostavnije ili otkačenije krojeve, jednobojne ili šarene, kratkih rukava ili bez njih. Model na fotografiji dostupan je po akcijskoj cijeni od 83,30 kuna (prije 179,00 pa 119,00 kuna).



Kod muškaraca je nešto drugačija priča, jer sportska majica imperativ je svakog muškog ormara i to im nije potrebno posebno napominjati. Kod većine muškaraca to je ujedno i jedan od njihovih najdražih odjevnih predmeta, jer ga mogu odjenuti gotovo u svakoj prilici, osim u strogim poslovnim kombinacijama ili svečanim prigodama.

Muške majice sa znakom Adidas omiljene su muškarcima koji vole moderne i jednostavne krojeve i to prije svega funkcionalne i prozračne kako bi smanjili znojenje u vrućim ljetnim danima. Roštilj s frendovima, opuštanje na trčanju ili u teretani ili odlazak u kino s partnericom ne mogu proći bez sportske majice pa je akcija u Adidas outletu kao stvorena za muškarce kojima je izbor u njihovom ormaru već pomalo dosadio. Model na fotografiji u adidas outletu može se pronaći po cijeni od 90,30 kuna (prije 189,00 pa 129,00 kuna).




Nakon napornog radnog dana nema boljeg načina za opuštanje i izbacivanje stresa od fizičke aktivnosti, a žene će se najčešće odlučiti za rolanje, trčanje ili vožnju bicikla u društvu partnera ili najbolje prijateljice. Za takve aktivnosti Adidas outlet preporučuje majicu za trčanje s tehnologijama Climacool i Formotion, po cijeni od 139,30 kuna (prije 379,00 pa 199,00 kuna).

Tehnologija Climacool kombinacijom performansi tkanina, mesh mrežice i ventilacijskih kanala omogućava dotok svježeg zraka i isparavanje topline i znoja, dok je tehnologija Formotion zadužena za udobnost i savršenu siluetu zbog oblikovanog ovratnika, pojasa, poruba i rukava u kombinaciji s posebnim tkaninama, krojevima i idealnom mjestu šava. Uz majicu je preporučljivo kombinirati posebne tajice za trčanje također s tehnologijom Climacool, koje su u outletu dostupne po cijeni od 223,30 kn (prije 459,00 pa 319,00 kuna).

Za prave muške rekreativce Adidas preporučuje posebnu ponudu odjeće za trčanje, poput majice i tajica opet s tehnologijom Climacool, koja će im osigurati da se osjećaju suho i ugodno i tijekom najintenzivnijeg treninga. Za moderan look tijekom trčanja zadužena je kombinacija moderne crvene boje majice i crvenih detalja na crnim tajicama. Majica je u Adidas outletu dostupna po cijeni od 125,30 kn (prije 379,00 pa 179,00 kuna), a tajice po cijeni od 237,30 kn (prije 449,00 pa 339,00 kuna).

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Jenna Ortega je definitivno nova modna ikona i nova heroina generacije Z.

Fashion report

Koristeći rezultate istraživanja, adidas je odlučio obogatiti svoju trenutnu ponudu i stvorio niz sportskih grudnjaka koji pritom osiguravaju udobnost sportašicama.

Trendovi

I CAN ICON pruža najbolju kvalitetu za najbolju cijenu. 

Trendovi

Relativno nov, modni trend koji bilježi stalan rast popularnosti u današnje vrijeme je nošenje sportske odjeće u svim prigodama i situacijama.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version