Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Dodić dijamanti slave žene

Dijamant je uvijek bio više od sjajnog dragog kamena, a prsten, ogrlica ili narukvica ukrašeni njime znače i više od lijepe geste.

Dan žena je prilika u kojoj proslavljamo ženski duh i snagu, a dobar je razlog i da iznenadite voljenu osobu u svom životu, poklonite joj pažnju i izrazite ljubav i zahvalnost. Složit ćemo se da žene treba cijeniti i poštovati svakog dana, a upravo je 8.ožujak savršen trenutak da ih iznenadite jedinstvenim poklonom. Svaka žena jedinstvena je na svoj način i zaslužuje samo najbolje.

Pine zlatne naušnice s dijamantima i smaragdima, 11.250,00 kn

Dar s kojim ćete oduševiti svoju bolju polovicu, a koji je vječni predmet želja i najsjajniji znak pažnje je dijamantni nakit. Dijamant je uvijek bio više od sjajnog dragog kamena, a prsten, ogrlica ili narukvica ukrašeni njime znače i više od lijepe geste.

Simbol su ljubavi i romantike, a stvorit će najljepšu uspomenu koja može trajati vječno. Kombinacija dijamanata i zlata, pružit će vam osjećaj profinjenosti i elegancije, a s nošenjem ovih jedinstvenih komada osjećat ćete se samopouzdano i privlačno u svim prilikama. 

Ruby zlatna ogrlica s dijamantima i rubinom, 19.485,00 kn

Odlučite li se pak na ovaj dan postaviti važno pitanje voljenoj osobi, najbolji izbor za vas je prstenje s dijamantom, a možete birati oblik i veličinu prema vlastitim željama. Pomoć i savjete pri odabiru savršenog dijamantnog prstena, možete potražiti kod stručnjaka za dijamante, Filipa Dodića.

Majestic zlatni prsten s dijamantom, 18.000,00 kn

Rezervirajte svoj sastanak na lokaciji Dodić Gold & Diamonds, Ilica 46, Zagreb. Bez obzira na trendove u svijetu nakita, dijamanti su i dalje ostali vječni klasik,  nezamjenjiv i poseban dar koji će osvojiti srca i donijeti veselje vašoj voljenoj osobi. 

Odaberite luksuzni nakit iz Zlatarne Dodić i obilježite najposebnije trenutke u svom životu i životima vaših najdražih. Iskoristite posebne pogodnosti prodaje do 24. ožujka i osigurajte autentičan nakit po još povoljnijim cijenama te besplatnu dostavu za sve narudžbe u web shopu.

Više

Fashion report

Sveta Potvrda ili prva Pričest posebni su dani u životima mladih ljudi. Kako bi ih se sjećali do kraja života, poklonite im dar od...

Fashion report

Nakit je savršeni poklon s kojim ćete iskazati ljubav prema voljenim osobama za Valentinovo ili jednostavno počastiti sebe i istaknuti svoju osobnost

Fashion report

I danas nakit zadržava svu svoju simboliku, vjerski motivi štite, drugi komadi su odraz statusa i moći, a treći prikazuju našu osobnost i nadopunjujući...

Život u dvoje

Odmah ćemo vam na početku otkriti tajnu - kako biste poboljšali komunikaciju u ljubavnoj vezi, morate naučiti više slušati, a ne više govoriti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.