Predstavljamo

Dolcela te vodi na koncert Enriquea Iglesiasa!

Oduševi svojom originalnom slasticom s Dolcela pudingom i osvoji ulaznice za koncert Enriquea Iglesiasa 8. svibnja u Areni Zagreb!

Oduševi svojom originalnom slasticom s Dolcela pudingom i osvoji ulaznice za koncert Enriquea Iglesiasa 8. svibnja u Areni Zagreb!

Dolcela je pripremila slatki izazov za sve koji u svoju kuhinju unose kreativne korake pripreme slastica.

Dolcela puding od čokolade ili vanilije klasik je s kojim ne možete pogriješiti i pravi užitak za nepca. Međutim, ovoga puta ne tražimo klasiku, nego želimo da oslobodite svoju kreativnost i iskoristite puding kao sastojak u neuobičajenim kombinacijama.

Što se sve može napraviti s pudingom?

Koja to kulinarska kreacija uključuje puding, a koje se baš nitko osim vas nije sjetio? Sigurni smo da vaša kuhinja čuva tajnu neobično fine slastice s pudingom. Možda je nastala slučajno, kad vas je ponio ritam glazbe, ili je rezultat pomno biranih koraka u pripremi kolača i slastica.

Posjetite web stranicu i pročitajte pravila sudjelovanja, pustite si pjesmu omiljene zvijezde latino popa i dozvolite mašti da osmisli najkreativniju slasticu od Dolcela pudinga.

Podijelite svoju ideju jer će vas nagrade teško ostaviti ravnodušnima. Marljivo zabilježite recept, gotovu kreaciju ovjekovječite fotografijom i sve zajedno uploadajte na stranicu, a Dolcela će najbolje nagraditi ulaznicama za koncert Enriquea Iglesiasa, 8. svibnja u Areni Zagreb.

 

Ne propustite

Gastronomija

Snickers je popularni klasik s obiljem čokolade, karamele, kikirikija i kalorija.

Gastronomija

Još jedan od dobro nam poznatih njemačkih (bavarskih) kolača čija su dobitna kombinacija čokolada i višnje, koje upadaju u lagani, ukusni biskvit, baš poput...

Gastronomija

Idealan doručak, hranjiv međuobrok, odličan obrok nakon treninga, visokoproteinska večera – sve je to puding s chia sjemenkama u glavnoj ulozi.

Celebrity

U skoro dva sata koncerta Enrique Iglesias je izveo svoje najveće hitove sa starih albuma i divne izvedbe Hero, Escape, Ring my bells...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version