Trendovi

Dopustite vašoj koži da ponovno diše
uz NIVEA Rose Touch pjenu za čišćenje lica

Čišćenje lica najbitniji je dio svakodnevne beauty rutine. Naša je koža ogledalo stanja cijelog organizma, a san svake žene je da ona bude glatka i čista.

Čišćenje lica najbitniji je dio svakodnevne beauty rutine. Naša je koža ogledalo stanja cijelog organizma, a san svake žene je da ona bude glatka i čista.

Upravo zato je važno očistiti ju ujutro i navečer kako bismo omogućili našoj koži da diše punim plućima i regenerira se tijekom noći.

NIVEA je ponovno postavila stepenicu više te vam donosi novu NIVEA Rose Touch pjenu za čišćenje lica koja ne samo da pruža dubinsku hidrataciju i učinkovito čišćenje, već ga pretvara u trenutke glatkog užitka za vašu kožu i osjetila.

Nanesite laganu prozračnu pjenu s jedinstvenom formulom obogaćenom organskom ružinom vodicom i osjetite njezinu nježnu kremastu strukturu. Prepustite se učinkovitoj micelarnoj tehnologiji NIVEA Rose Touch pjene za čišćenje lica koja temeljito, ali iznimno nježno čisti vašu kožu kako bi ona bila prekrasna i glatka.

Zahvaljujući posebnoj glavi pumpe, u kontaktu sa zrakom, pjenušava vodica pretvara se u laganu prozračnu pjenu koju je potrebno kružnim pokretima umasirati na vlažnu kožu lica, vrata i dekoltea te potom temeljito isprati mlakom vodom.

Bilo da je vaša koža masnija te sklona prištićima i miteserima ili pak suha i krhka – za savršeno njegovano i očišćeno lice isprobajte NIVEA Rose Touch pjenu za čišćenje namijenjenu svim tipovima kožu, uključujući i onu najosjetljiviju.

  • Dubinski čisti kožu i pritom zadržava prirodnu razinu hidratacije.
  • Formula obogaćena organskom ružinom vodicom i micelarnom tehnologijom.
  • Molekule u pjeni, zvane micele, djeluju poput magneta te učinkovito uklanjaju nečistoće i šminku.
  • Priprema vašu kožu za sljedeću fazu njege.

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 1. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Snježana Šnajder

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Jer je briga o muškoj koži normalna i prirodna stvar

Beauty report

Kada već pričamo o herojima, velikog borca protiv anti-age njege već ste upoznali. Da, riječ je o bakuchiolu - biljnoj zamjeni za retinol s...

Savjeti i preporuke

Vjerojatno ste čuli za Q10 koenzim, no on nije samo zaslužan za ljepotu naše kože kao jedan od najvažnijih aktivnih sastojaka anti-age njege, već...

Beauty report

Upoznajte NIVEA Q10 Power noćni serum protiv bora koji pomaže vašoj koži da maksimalno iskoristi vaše noći, a vama daruje čvrst i blistav ten...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version