Savjeti i preporuke

Dovedite lice u najbolju formu do sada u samo nekoliko minuta

BEAR koristite uz hidratantni SERUM SERUM SERUM, koji kombinira antioksidativnu moć skvalana i hidratantna svojstva hijaluronske kiseline.

Nakon razdoblja obilježenog radom od kuće i dugim lockdownom, konačno je pravo vrijeme za povratak u formu i uživanje u omiljenim fizičkim aktivnostima. Face gym i gimnastika lica nametnuli su se kao nezaobilazan beauty trend, a u različitim oblicima neinvazivnog liftinga lica uživaju i brojne svjetske zvijezde.

Vježbe za lice postale su trend i na društvenim mrežama i pokazale se kao odličan način za uklanjanje znakova stresa, ublažavanje bora i postizanje svježeg i mladenačkog izgleda kože.

Kako bi zadovoljio sve potrebe svojih kupaca, švedski beauty-tech brend FOREO predstavio je pametni BEAR uređaj, koji u samo nekoliko minuta pruža energični trening lica na siguran i učinkovit način.

Ovaj mikrostrujni uređaj učvrstit će više od 65 mišića vašeg lica i vrata u opuštajućem tretmanu s prepoznatljivim T-Sonic pulsacijama. Najbolji dio?Odlične fitness rezultate možete postići kad god to poželite – i to u udobnosti vašeg doma.  

Stimulirajuća mikrostruja čini kožu elastičnijom i čvršćom, dok T-Sonic™ pulsacije opuštaju točke napetosti mišića lica i zaglađuju bore. BEAR ima 5 mikrostrujnih intenziteta, a zahvaljujući svom Anti-Shock sustavu, predstavlja najsigurniji mikrostrujni uređaj na svijetu.

Mikrostruja je siguran i bezbolan način za učvršćivanje kože, a dvije mikrostrujne sfere omogućuju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno.

Kako biste iz vašeg tretmana izvukli maksimum, BEAR koristite uz hidratantni SERUM SERUM SERUM, koji kombinira antioksidativnu moć skvalana i hidratantna svojstva hijaluronske kiseline. Lagan je, obnavljajući i hidratizirajući, a njegova formula s mikrokapsulama omogućuje dubinsku apsorpciju vrhunskih sastojaka te dugotrajan sjaj kože. 

Što čekate? Krenite s treningom lica i uživajte u najljepšoj i najčvršćoj koži do sada!

FOREO BEAR je dostupan na Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABU spot i Tehno Mag prodajnim mjestima i webshopu.

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version