Fashion report

Dr. Martens školska torba

Prava furka za sve mlade alternativce.
Ako je obuća Dr. Martensa obavezan dio vašeg dress codea, razveselit će vas vijest o novoj torbi ovog popularnog brenda. Pomalo retro izgleda, za mlade alternativce i rockere školska torba biti će pun pogodak.

Osim što je praktična za dane učenja, odličan je modni dodatak i u svakodnevnim prilikama. Dostupna je u 5 boja: smeđoj, plavoj, crnoj, zelenoj i bijeloj.



Nastanak ove torbe dio je slavlja 50. godišnjice branda Dr. Martens povodom koje je proširena kolekcija. Izradile su je sigurne ruke londonskih stručnjaka od prave glatke kože. Ova limited edition kolekcija torbi izrađena je u samo 350 primjeraka koji su pušteni u prodaju u čitavom svijetu i stoga ćete za nju izdvojiti oko 980 kn.



Torba vas vraća u vrijeme žestokih nota Janis Joplin ili Tine Turner. Buntovna je, drugačija, ali opet jednostavna i klasična. Stoga će poslužiti i roditeljima koji su u navedeno vrijeme bili u cvijetu mladosti i žarili po koncertima popularnih rock bendova i izvođača.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version