Beauty report

Dragi Djedice, iz Avona želim ruž za usne

Avon Power Stay dugotrajan je ruž koji ostaje do 10 sati, pružajući živahnu, smjelu boju i vrlo je lagan na usnama.

Svakog ponedjeljka čeka vas darivanje #pismoAvonDjedu. Počinjemo s 9.11.2020., a završavamo 28.12.2020. i dijelimo odabrane Avon poklone. Sudjelujte u svim darivanjima: jer nakon svih 8 darivanja kroz 8 tjedana do Nove godine, sve sudionice ulaze u „božićno finale“ i jednoj će sretnici Avon Djedica ostvariti Božićnu želju! Važno je prolistati aktualan AVON katalog na linku.

Avon Power Stay

Što želimo od ruža za usne? Da traje, a ne isušuje, da ima širok raspon boja da možemo odabrati onu pravu i da ne ostavlja osjećaj težine na usnama. Avon Power Stay dugotrajan je ruž koji ostaje do 10 sati, pružajući živahnu, smjelu boju i vrlo je lagan na usnama. Sadrži Avonovu ekskluzivnu formulu koja obećava prozračnost i ugodno dugotrajno nošenje. Dizajniran s preciznim vrhom za nanošenje bez nereda i bez napora, ruž lako klizi i pruža potpunu boju prekrivanja u samo jednom potezu. Njegova lagana tekstura pruža osjećaj kao da uopće ne nosiš ništa na usnama, a traje do 3 puta duže od standardnog ruža. Daje polumat/mat efekt, omogućava potpunu pokrivenost, ne prenosi se na zube, ne razmazuje se i ne blijedi. Iako jako trajan, ne sljepljuje se, ne ljušti se, a dostupan je u 18 nijansi.

 

AVON katalog na linku

 

Silikonska torbica za makeup je dio humanitarnih proizvoda s roza vrpcom koji se redovno prodaju u Avon katalozima, a omogućavaju svakom od vas da donirate direktno za borbu protiv raka dojke u lokalnoj zajednici. Kupnjom proizvoda s roza vrpcom u Avon katalogu postajete dio humanitarne Avon obitelji.

Avon je i ove godine donirao 20.000kn Udruzi “SVE za NJU!” za redovan rad Avon soba u Centru za psihološku pomoć udruge u Zagrebu.

Ne čekaj. #čekiraj, još jednom upozorava Avon.

 

 

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu.

Svakog ponedjeljka imat ćemo darivanje #pismoAvonDjedu. Počinjemo s 9.11.2020., a završavamo 28.12.2020. i dijelimo odabrane Avon poklone. Sudjelujte u svim darivanjima: jer nakon svih 8 darivanja kroz 8 tjedana do Nove godine, sve sudionice ulaze u „božićno finale“ i jednoj će sretnici Avon Djedica ostvariti Božićnu želju!

Pravila su jednostavna:

  • Prolistajte aktualan AVON katalog na linku.
  • U komentar ispod objavljenog članka, ovdje na našem webu, upišite #gledajmeSADA #pismoAvonDjedu te napišite nešto poput kratkog pisamca Djedu što biste to iz kataloga voljeli dobiti pod borom.
  • Extra bodove dobijete ako svoju želju iz kataloga podijelite na svojim društvenim mrežama, uz #gledajmeSADA #pismoAvonDjedu. To će povećati vašu šansu dobitka finalne nagrade! Možete dijeliti svoje želje koliko god puta želite.
  • Prijave za prvi tjedan primamo do 27. studenog točno u podne.
  • U komentaru članka možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Nadija Radošević

[/box]

Ne propustite

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version