Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Dva jednostavna, lagana i nježna koraka za svakodnevno čišćenje kože

Jedan od osnovnih ciljeva u Olivalu je i vrlo pomno osmišljena komunikacija o namjeni i djelovanju svakog pojedinog proizvoda

Jedan od osnovnih ciljeva u Olivalu je i vrlo pomno osmišljena komunikacija o namjeni i djelovanju svakog pojedinog proizvoda. Upravo iz tog razloga te kako bi olakšali izbor, Olival Professional osmislio je i sasvim novi set na tržištu.

Kako se već duže vrijeme ističe važnost dvostrukog čišćenja kože lica jer poznato je kako zdravlje i ljepota kože započinju upravo čišćenjem, kreiran je Olival Professional DC set koji sadrži Mikroemulziju, Amino gel i traku za kosu koja će zasigurno olakšati samo umivanje i pranje lica.

Mikroemulzija na sebi nosi broj 1 koji označava prvi korak čišćenja lica. U pitanju je lagano, prozračno ulje srednje gustoće većinom temeljeno na kapriličnim trigliceridima i obogaćeno skvalanom i uljem konoplje za njegu, kao i ekstraktom sladića i vitaminom E za protuupalni i antioksidativni učinak.

Amino gel je zbog svoje nježne formulacije prvenstveno namijenjen drugom koraku čišćenja lica, no može se koristiti i samostalno u slučaju da se ne nosi šminka, SPF ili više slojeva proizvoda na licu ili ako preferirate korištenje isključivo gela u DC metodi.

Oba proizvoda ne sadrže dodane mirise ili bojila i pogodna su za sve tipove kože. Mogu postati dijelom vaše jutarnje i večernje rutine ili se, budući da je priroda svake kože individualna, vrlo lako uklopiti u rutinu njege prema konkretnim potrebama.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube

Prijave primamo do 26. studenog točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Veky Zveky

Više

Beauty report

NIVEA SUN Protect & Moisture linija proizvoda omogućuje ti zaštitu kože iznutra i izvana.

Beauty report

L’Erbolario ima učinkovite proizvode visoke kvalitete za zaštitu od štetnog sunčevog djelovanja.

Savjeti i preporuke

Radi se o najjefikasnijem UV filteru koji štiti od najjačih UV zraka u solarnom spektru, štiteći kožu od ultra dugih UV zraka i dubokog...

Darivanje

One se smiju, govore, zavode, ljube… a pravim ružem možeš svojim usnama dati dodatnu dimenziju i energiju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.