Obitelj

Dvojčeki.com slavi prvi rođendan

Dvomjesečna akcija nagrađivanja za korisnike programa.
Dvojčeki.com, prvi hrvatski portal o blizancima, uskoro slavi prvi rođendan. Tom prigodom na portalu su odlučili prirediti dvomjesečnu akciju kojom daruju svoje korisnike i sve koji to odluče postati.



Pod okriljem glavnog pokrovitelja Hippa i mnogih drugih partnera, skupili su bogatu ponudu poklona koje korisnici mogu osvojiti jednostavnim skupljanjem bodova. Od cool duda, preko bočica i sredstava za zaštitu od sunca, do poklon paketa s kompletnom kozmetikom i hranom – pregršt je razloga za druženje na Dvojčekima.

Akcija traje od 1. svibnja do 29. lipnja, kada se gasi svjećica, a bodove možete sakupljati svakodnevnom prijavama na stranice, čitanjem članaka, pisanjem po forumu, preporukom portal prijatelju…

Pokretačica portala Marta Alić naša je kolumnistica čije peripetije u borbi s nestašnim blizankama možete pratiti svakog tjedna u našoj rubrici Moj She.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Ususret Majčinu danu na naše tržište stiže nova domaća slikovnica posvećena upravo – majčinoj ljubavi.

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version