Savjeti i preporuke

Dvostrukim udarom na celulit

Osvoji – anticelulitni gel s rižinim octom i đumbirom.
Uz stres i poremećaj cirkulacije, za nagomilavanje tekućine, slobodnih radikala i toksina u međustanični prostor potkožnog masnog i vezivnog tkiva, te povećanje adipocita (zarobljenih masnih nakupina), glavni preduvjet nastanku celulita su genetski faktor i neadekvatna prehrana.

Danas se pouzdano zna da celulitu nisu sklone samo pretile osobe već i osobe nježnije tjelesne građe koje ne robuju višku kilograma, pa čak i mlade djevojke čiji je prirodni elasticitet kože još nenačet gubitkom njezinih vitalnih funkcija.

Celulit nastaje u hipodermisu, unutarnjem sloju kože, gdje se sistemski, od najranije mladosti, talože masne nakupine – adipociti, koji svojim pritiskom na međustaničnu strukturu oslabljuju vezivno tkivo čime je omogućena propusnost tekućine u međustanični prostor.



Za razliku od muškaraca, potkožno vezivno tkivo je u žena postavljeno okomito u smjeru površine kože, što pospješuje pomicanje masnih stanica prema njezinoj površini, čineći je mlohavom i naboranom poput narančine kore. Pritiskom povećanih masnih stanica na stijenke vezivnog tkiva ono ubrzano slabi, postaje krhko i propusno, što omogućava nagomilavanje intoksicirane tekućine oko adipocita čime su njihova izbočenja na površini kože još vidljivija.

Proizlazi dakle da nije dovoljno spriječiti samo progresiju masnih stanica u potkožnom tkivu, nego paralelno djelovati na vezivnu strukturu kako bi ona svojom čvrstoćom potiskivala i zadržavala već nastale adipocite u dubljim slojevima, odnosno sprečavala im prodor prema površini kože.

Koža je živi organ i od svih naših organa ima najveću sposobnost samoobnove i korekcije nastalih nedostataka u uvjetima pravilne ciljane njege s njoj prepoznatljivim nutrijentima. Ono što koža ne dobiva prehranom ili dobiva nedostatno, vrlo lako apsorbira i nadoknađuje djelovanje izvana.



No, koža ne prepoznaje sastojke kozmetičkih preparata koji u prvom redu ne pronalaze put u njezine unutarnje slojeve ili joj kao nutrijenti nisu podobni.

Stoga su za suzbijanje celulita najbolji ciljani proizvodi prirodnog sastava koji garantiraju prodor aktivnih sastojaka u hipodermis – te svojim izbalansiranim aktivnim sastavom djeluju paralelno na smanjenje adipocita i učvršćivanje vezivnog tkiva.

Anticelulitni gel s rižinim octom i đumbirom

Inspirirani činjenicom da zbog svojih životnih navika, u prvom redu dobro izbalansirane prehrane bogate rižom, sojom i đumbirom, japanske žene imaju najmanje stečenog celulita, stručnjaci Damjane d.o.o. kreirali su Classic Fortissimo – Anticelulitni gel s rižinim octom i đumbirom u ulju sojinih klica.

Visokim koncentracijama djelatnih tvari rižinog octa i đumbira u prirodnoj podlozi s uljem sojinih klica koji garantira prodor pripravka u dubinu kože, ovaj preparat ispunjava sve preduvjete za brzu i uspješnu eliminaciju narančine kore – djeluje duboko lipolitički i istovremeno snažno učvršćuje potkožno vezivno tkivo i kolagen. Ujedno hrani i njeguje kožu čineći je trajno napetom i glatkom.

Formula pospješuje mikrocirkulaciju i limfnu drenažu, eliminira suvišnu tekućinu, slobodne radikale i toksine, razara i otapa duboki tvrdokorni celulit te djeluje antistresno sprečavajući tako obnovu "narančine kore". Korištenjm se postiže 74% uspjeha u 3 do 4 tjedna primjene.

Ovaj super proizvod u borbi protiv celulita možete po cijeni od 59,90 kn nabaviti u srogerijama dm i Kozmo.

OSVOJI ANTICELULITNI GEL CLASSIC FORTISSIMO

Damjana i She.hr vam poklanjaju vam 5 komada anticelulitnog gela Classic Fortissimo.
Ako želite osvojiti ovaj korisni gel, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom CLASSICFORTISSIMO te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela, a čitatelji koji ne žive u Zagrebu neka navedu i svoju adresu.

Koja su dva glavna preduvjeta za nastanak celulita?

Vaše prijave primamo do 07. lipnja 2011., nakon čega ćemo i objaviti dobitnike te ih i obavijestiti mailom.
Vaš She.hr

Drage naše,
dobitnice anticelulitnog gela su: Valentina Turza, Kristina Dolovski, Sandra Šporčić, Anja Bajuk Hampamer i Višnja Somođi. Čestitamo!
Obavijest o nagradi primiti će na mail.
Vaš She.hr

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version