Putovanja

Electronic Beats gradski vodiči

Inspiracija za urbanu avanturu po Amsterdamu, Berlinu, Pragu, Londonu ili Beču.
Svi svjetski putnici, popularni couchcrasheri i avanturisti željni vlastitog aranžiranja putovanja od sada mogu računati na pomoć Electronic Beats vodiča kroz najljepše europske metropole.

Ukupno 5 knjižica džepnog formata odvesti će vas u sve skrivene ali dragocjene kutke Berlina, Praga, Amsterdama, Londona i Beča. Ovi gradovi nisu tek nasumično odabrani, oni se osim bogatom kulturom mogu pohvaliti i karakterističnim urbanim načinom života.

Tako se u Electronic Beats vodičima mogu pronaći informacije o muzejima, restoranima i klubovima bez kojih doživljaj pojedine metropole ne bi bio potpun. Isti pomoćnici dati će vam i pregled najboljih shopping destinacija bilo da se radi o second hand buticima, record shopovima, trgovinama s tenisicama iz limitiranih kolekcija ali i showroomovima renomiranih modnih kuća.

Ovi zgodni gradski vodiči posebni su i po testimonijalima mladih dizajnera, arhitekata, umjetnika i glazbenika koji sukladno svojim životnim preferencijama daju vlastito viđenje grada u kojem žive s pregledom lokacija koje najradije posjećuju.

Electronic Beats je međunarodni program T-Mobilea s najnovijim trendovima u glazbi, stilu i životu. Okuplja ljude svih kultura na zajedničkim i uvijek rasprodanim glazbenim događajima, svojoj nagrađenoj web stranici i raznim publikacijama poput spomenutih gradskih vodiča.

Vodiči se mogu naručiti u novootvorenom online shopu na www.electronicbeats.net gdje osim svojih putokaza za europske metropole možete kupiti i nagrađivani DVD magazin Slices o elektronskoj glazbi, kao i printano izdanje magazina Electronic Beats. Osim toga, ova web stranica posjetiteljima nudi popis svih relevantnijih glazbenih događanja, intervjue s raznim artistima i bogatu slušaonicu mixeva najvećih DJ-a današnjice na Electronic Beats radiju.

She.hr i Electronic Beats nagrađuju!

Spremate li se i sami na skoro putovanje u neki od navedenih gradova ili dvojbe još nisu rezultirale donošenjem odluke o najboljem novogodišnjem provodu, She.hr može vam pomoći. Za vas smo osigurali dva seta sa svih 5 dragocjenih vodiča.
Osvojiti će ih dvije čitateljice koje točno odgovore na nagradno pitanje:

Kako se zove nagrađivani DVD magazin o elektronskoj glazbi u izdanju Electronic Beatsa?
1. Divided
2. Slices
3. Stairs


Za sudjelovanje je potrebno da nam na mail marketing@mmreza.hr s naslovom poruke EBCITYGUIDE pošaljete svoje podatke:
– ime i prezime
– korisničko ime
– broj mobitela

Dobitnike ćemo objaviti 03.12.2009., sretno!
Vaš She.hr

Dragi naši,

dobitnice ELECTRONIC BEATS CITY GUIDES kompleta su: ANAMARIJA IVANAGIĆ i VEDRANA KUSTEC.
Čestitamo! Informacije o preuzimanju svojih 5 dragocjenih vodiča primiti će na mail.
Vaš She.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Putovanja

Otputovati negdje sve više znači posvetiti se sebi, pratiti vlastiti tempo i potrebe i što više se udaljiti od užurbane svakodnevice.

Putovanja

Za nekoliko će tjedana Berlin postati veliki centar nogometa i kulture: Olimpijski stadion ugostit će pet utakmica, uključujući i finale nogometnog UEFA Eura 2024.

Trendovi

Ako ste i vi zaljubljenik u ove Disney likove, onda ste na pravom mjestu!

Putovanja

Ako se pitate kojem ih je dijelu Istre povijest poklonila u najvećem broju, odgovor je Vodnjan i okolica.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version