Beauty report

Elegantno i nježno poput Altee

Ljekovita i kozmetička svojstva Althea officinalis pretočena u čarobnu liniju L’Erbolario Altea.

Marsh Mallow ili Marshmallow, pitanje je sad. Vjerojatno ste pomislili na slatkiš, dok L’Erbolario razmišlja o biljkama i njihovim čarobnim sastojcima!

Elegantni cvijet Althea officinalis, Marsh Mallow ili jednostavno bijeli sljez, nježnih je boja, od bijele, preko nježno roze, ružičaste do ljubičaste i crvene. Ova trajnica može narasti preko jednog metra, na vlažnim mjestima u srednjoj i južnoj Europi, te zapadnoj Aziji. Listovi, cvjetovi i korijenje Althee officinalis se koriste u medicini, a mlado lišće i korijen su jestivi. Pripravci ove biljke olakšavaju spontanu regeneraciju tkiva, smanjuju upalne procese, te djeluju kao učinkovito sredstvo za iskašljavanje. I osobe sklone alergijama vrlo dobro podnose njegove aktivne tvari, a sve navedeno je skriveno u samomo imenu koje dolazi od grčkog ἀλθαίνειν (althainein), što znači “liječiti“.

L’Erbolario ga je pretočio se u intrigantne citrusno cvjetne mirisne note nove L’Erbolario mirisne linije Altea.

Parfem

Zagolican pikantnim citrusnim parom kao što su cvijet limuna i slatka naranča, ovaj parfem pun šarma vodi vas prema cvjetnim srednjim notama u kojima dominiraju profinjene note sljeza i bijele ruže. Mošus i vanilija dolaze ruku pod ruku u baznim notama, zatvarajući ovaj neodoljivi miris pružajući mu dugotrajnost i meku puderastu pozadinu. Romantično, nježno i elegantno!

Fluid za tijelo

Ekstrakt sljeza za omekšavanje, njegujuća moć karite maslaca, mekoća maslaca kakaa i ulje sjemenki naranče ekskluzivni su tretman ljepote koji će koži dati potrebnu elastičnost i hidrataciju uz neodoljiv i nježan miris ove parfumirane kreme/fluida za tijelo

Kupelj

Posebna formula ove nježne kupke s omekšavajućim ekstraktom bijelog sljeza, obogaćena dragocjenim ekstraktima naranče, cvjetova i listova limuna nudi koži obilje svježine i nježno čišćenje uz tonirajuće i osvježavajuće djelovanje.

Promo paket –  75 ml kupelji + 75ml fluid za tijelo

Ovaj set sadrži 75ml nježne kupelji i 75ml fluida za tijelo u praktičnoj kozmetičkoj torbici predivnog cvjetnog uzorka.

Sve L’Erbolario proizvode, pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda. L’Erbolario proizvodi ne sadrže silikone, parabene i petrolatume.

Fotografije Marija Nikišić @Ormarija


Darujemo jednu čitateljicu parfemom.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 27. svibnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Nensi Brbić Pletikapa

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version