Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Elena Dizdar u novoj Anovi priči

Uspješna modna dizajnerica Ivona Glavaš izbacila je kampanju za svoju najnoviju Anovi kolekciju namijenjenu sunčanim ljetnim danima i dugim toplim noćima.

Uspješna modna dizajnerica Ivona Glavaš izbacila je kampanju za svoju najnoviju Anovi kolekciju namijenjenu sunčanim ljetnim danima i dugim toplim noćima. Kolekcija odiše zavodljivošću i objedinjuje sve elemente kojemu brend teži, ženstvenost, profinjenost, elegancija, romantičnost.

Ivonina jednostavnost, ali posvećenost detaljima i dalje dominira modnim rješenjima koji sjajno naglašavaju žensku siluetu. Novom kolekcijom prevladavaju bijela, bež i zlatna boja, a naglasak je stavljen i na novi Anovi logo.

Kolekcija se sastoji od sjajnih ljetnih komada kao što su lepršave haljine, haljine i kompleti naglašene siluete s voluminoznim detaljima. No, u ovoj su nas kolekciji ipak najviše privukli novi modeli Anovi kupaćih kostima. Jednodijelni i dvodijelni kostimi imaju sve Anovi elemente u kojima ćete se na plaži ili dok plovite morem osjećati poput prave dive.

Kampanja je snimljena na brodu Salve Di Mare u Splitu, a top model Elena Dizdar je izvrsno odigrala ulogu pred objektivom Tea Begovića. Za make-up je zaslužna Matea Doljanin, a frizure potpisuje Frizerski salon Kristina Lucija.

Nova kolekcija je pravi modni must have, a dostupna je u Anovi ateljeu u Svačićevoj 7 u Splitu i putem Instagram profila @anovi_ivonaglavas.

  • Model: Elena Dizdar
  • Make up: Matea Doljanin
  • Frizura: Frizerski salon Kristina Lucija
  • Fotografija: Teo Begović

Više

Fashion report

Prevladavaju ženstvena odijela i haljine s prepoznatljivim Anovi elementima, puf rukavima i naglašenim strukom, te vuneni kaputi u bijeloj, crnoj i maslinasto zelenoj boji.

Fashion report

Proteklog vikenda mnogi Splićani i posjetitelji grada podno Marjana uživali su na jedinstvenoj modnoj reviji “Sound and Fashion by Mistral beach club” koja je...

Fashion report

Splitska dizajnerica Ivona Glavaš predstavila je novu kolekciju za ljeto 2021.u kojoj je napravila pomak te je uz izuzetno ženstvene i romantične haljine oduševila...

Fashion report

Nakon iznimno teške i neizvjesne godine koja je pogodila i modnu industriju, splitska dizajnerica Ivona Glavaš predstavila je novu kolekciju i na tako proslavila...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.