Ella Dvornik Pearce, o svojim KiloMetrima

Nakon što smo u prošloj epizodi izašli iz studija i u prirodi ugostili zanimljivu glazbenicu, književnicu i aktivisticu Mirelu Priselac Remi, ovog puta pred kamere nam je stala još jedna zanimljiva individua Ella Dvornik Pierce.

Prije otprilike 11 godina dok nitko nije ni znao da će influencanje biti posao. Ona, kao jedna od začetnica, natipkavala je svoje iskrene stavove, dijelila svoje savjete i iskreno se ogolila pred svijetom. Prije 6 godina počela je pisati blogove s putovanja i kako kaže “kunama se u startu nije ni nadala”. Jedno je dovelo do drugog i danas je uspješna mlada poduzetnica, majka i supruga.

KiloMetri i u ovoj epizodi slušaju priču iza priče, ljude koje inspiriraju, koji ostavljaju trag, znaju što žele i svjesni su da je svaki KiloMetar na ovom putu bitan, i to ne samo dok putujemo.

Autorica podcasta Katarina Moškatelo svestrana je Hvaranka sa zagrebačkom adresom, posljednjih 13 godina radi u medijima, radijska je voditeljica, profesionalna spikerica, moderira evente, turistički je vodič, strastveni putnik i neumorna kreativka prije svega. Kao što sama za sebe kaže “obožavam putovanja, i dalje mislim da putujem premalo ali znam sigurno pričam previše. Jedini logičan smjer je to sve ukomponirati i tako se porodio prvi travel podcast na Balkanu KiloMetri”. S obzirom na aktualnu situaciju s pandemijom podcast se nastavio snimati a sve u cilju kako se ne bi zaboravila putovanja. Trenutna kriza nikako ne smije biti kriza duha i ekipi koja stoji iza podcasta cilj je prenijeti vam pozitivu.

“Želimo čuti i prenijeti iskustva, doznati iz prve ruke, želimo se educirati, evocirati uspomene, emocije, želimo vas probuditi. Želimo razbiti tabue o kulturama i ljudima. Želimo živjeti i disati punim plućima a ne samo razmišljati o lošim stvarima… želimo biti ispunjeni i konzumirati život”, kaže Katarina Moškatelo. U ovim vremenima posebno je važno zadržati pozitivan stav a on se prenosi kroz ljudske priče i iskustva.

Stay tuned! Komentiraj. Pitaj. Predlaži, i naravno – shareaj, jer bez tebe ova priča nema smisla.

Sve epizode KiloMetara do sada, prati na našim društvenim mrežama:YT: https://www.youtube.com/channel/UCDFJMnJN5qecz4lv1mZ63rg

FB: https://www.facebook.com/MoskateloKatarina/?notif_id=1582444275038131&notif_t=page_fan

IG: https://www.instagram.com/kilometri.podcast/?hl=hr

Podcast KiloMetri su

  • Katarina Moškatelo – autorica i producentica
  • Lukša Marotti – snimatelj i montažer
  • Lidija Smolčić – ton
  • Lidija Smolčić – ton