Celebrity

Ellen DeGeneres ugostila čudo od djeteta

Sedmogodišnji virtuoz koji će vas ostaviti bez riječi

Jedna od najslavnijih komičarki današnjice, Ellen DeGeneres, nedavno je u svojoj emisiji ‘Ellen show’ ugostila dječaka koji se na prvi pogled ne razlikuje previše od svojih vršnjaka. No kao i svi Ellenini gosti i ovaj je ima dobar razlog za gostovanje u popularnoj emisiji – izvanredne muzičke sposobnosti koje se nije libio podijeliti s publikom.

‘Želim biti drugačiji i cool‘, rekao je sedmogodišnji Elias Phoenix koji je već ispunio svoj životni san – nastup u najpoznatijoj koncertnoj dvorani u SAD-u, Carnegie Hallu.

Oduševljena je ostala i sama komičarka, koja je netom nakon intervjua na svojem Twitter profilu napisala: ‘Upravo sam završila snimanje jednog od najzanimljivijih intervjua kojeg sam ikada napravila, sa sedmogodišnjakom. Emitira se sutra. Morate vidjeti da biste vjerovali.’

" alt="">

Da stvar bude bolja, maleni virtuoz ima i brata blizanca, Ziona, s kojim nastupa u staračkim domovima, a gledatelje ‘Ellen showa’ iznenadili su izvedbom pjesme ‘Gold Digger’.

Inače, DeGeneres ćemo ove godine vidjeti u ulozi voditeljice Oscara, a sve do tad možemo uživati u vještinama njezinih osebujnih gostiju.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Celebrity

Rivers se pomalo budi iz kome, no liječnici strahuju za njen oporavak

Celebrity

Najpoznatiji selfie i pizza obilježili ovogodišnju dodjelu

Dobar posao

Andrea Andrassy u pohodu na London

Kultura

Osvojite knjigu o modernoj obitelji

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version