Celebrity

Eva Green nova je glasnogovornica ovog svjetskog brenda

Poznata je po svom prozračnom tenu, plavim očima i svom potpisu, smeđoj kosi koju često transformira za uloge i crveni tepih

L’Oréal Professionnel s ponosom predstavlja Evu Green – Bond djevojku u Casino Royale, heroinu nove hit TV serije Penny Dreadful i zvijezdu sljedećeg filma Tim Burtona, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, koji će se prikazivati u 2016. – kao novu međunarodnu glasnogovornicu. Eva će biti novo lice za strateška lansiranja u 2015., uključujući i Wet Domination by Tecni.ART; styling liniju iz L’Oréal Professionnel koja će biti dostupna u frizerskim salonima od ožujka 2015.

Rođena u Parizu 5. srpnja 1980., Eva Green posjeduje ženstvenost i magnetsku privlačnost. Jedna je od najtalentiranijih međunarodnih glumica svoje generacije. Također prati modu i trendove ljepote. Poznata je po svojem prozračnom tenu, plavim očima i svojem potpisu, smeđoj kosi koju često transformira za uloge i crveni tepih. Bez obzira nosi li je opuštenu i valovitu ili u sofisticiranim, glamuroznim chignonima, Eva Green uvijek odiše snažnom ženstvenošću.

“Odabrali smo Evu jer savršeno utjelovljuje naše vrijednosti: izrazito je senzitivna prema modnim trendovima te računa na stručnost svog frizera, i za film i  izvan njega. Njena ljepota, modernost & i osobni šarm su očaravajući. Uvjerena sam da će Eva Green biti nevjerojatna prednost za L’Oréal Professionnel”, kaže Anne-Laure Lecerf, International Managing Director za L’Oréal Professionnel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Tri mušketira: D'Artagnan je spektakularna povijesna avantura koja je ujedno i uvod u drugi dio, Milady, na koji trebamo pričekati do kraja 2023. godine.

Beauty report

COLORISTA nas uvodi u novu eru bojenja kose.

Trendovi

Stigli su make up noviteti iz L'Oreal-a...

Beauty report

Mnogobrojne poslovne obaveze, stres, sve zahtjevniji i brži tempo života kao i zagađenost životne sredine ostavljaju tragove na našoj koži, zbog čega joj je...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version