Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Evo kojih ćemo 10 trendova nositi ove sezone

Upravo njih je dobro promotrila i sumirala u ovu priču stilistica Alma Premerl Zoko koja je prateći FWM uživala u činjenici kako su Milanske ulice ipak najbolje modne piste svijeta i mjesto na kojem se stvaraju i učvršćuju modni trendovi.

Animal print u svim mogućim kombinacijama

Najbolje je kad je total look u potpunosti u ovom uzorku. Važno je samo odabrati životinju čiju kožu želite navući i uživati. Ukoliko niste dovoljno smjele za odijevanje pidžame za izlazak u ovom uzorku ili poslovnog kostima, razmotrite opciju nošenjem leopard kaputa ili modnih detalja.

trendovi-milano-fashion-modnialmanah


Jake boje nasuprot sivoj zimi

Tako bi se najjednostavnije mogao opisati trend koji je zavladao izlozima trgovina. U fokusu su čiste boje – crvena, žuta, narančasta, zelena i plava koje se kombiniraju po principu toplo-hladno, nijansiranja ili monokromatski. Želite li dominirati odjenite jednu boju – crvenu, žutu ili zelenu…

trendovi-milano-fashion-modnialmanah


Plati i nosi moju reklamu!

Drugim riječima kupite nešto markirano s velikom reklamom na prednjoj ili stražnjoj strani odjevnog predmeta. Neka se vidi da ste u korak s trendovima i dubokog džepa!

trendovi-milano-fashion-modnialmanah


Različite cipele su hit i u Milanu ih šminkerice već nose

Odnosno, riječ je o jednom paru cipela u dvije boje s različitim ukrasima. Ovaj je trend započeo s modelima cipela na kojima su pisale različite poruke, ali i oznake poput ‘left/right’, potom je na cipelama bila jedna kreacija od perlica, a onda… Drska podjela lijeve i desne strane i trend uz kojeg ne možete biti nezamijećeni.

 

trendovi-milano-fashion-modnialmanah


Neobične potpetice su must have

Okrugle, četvrtaste, prozirne, drvene, plišane…Upravo one u svojoj neobičnosti dominiraju naoko jednostavnim parima cipela. I da, udobne su baš poput blok petica na koje smo navikli u prethodnim sezonama.

 

trendovi-milano-fashion-modnialmanah


Pletene Chanellice

Zavladale su modnom scenom, kao i mnogo drugih pletenih komada. Više nego ikad, u ovoj sezoni u fokus ulaze ‘kao ručno’ izrađeni komadi po uzoru na ono što su nekad nosile naše bake.

 

trendovi-milano-fashion-modnialmanah


Prozirno

Od haljina do kabanica! Haljine za posebne prigode, a kabanice kao idealne pokrivalice kad krenu kiše jesenje. Prozirne su i torbice koje u svojoj unutrašnjosti kriju male neprozirne torbice.

 

trendovi-milano-fashion-modnialmanah


Pravo ili lažno krzno

…definitivno začin svake kombinacije. Krznene pelerine, šubare, velike krznene stole, kape, rukavice, cipele prekrivene krznom… su jednostavno must have komadi kojima je teško odoljeti. Krzno je uvijek u boji kako bi se pojačao glamur šminkerici koja ga nosi.

 

trendovi-milano-fashion-modnialmanah


Tartan 

Toliko je retro uzorak da svakome budi neko sjećanje. U sezoni jesen/zima 2018/2019 tartan dolazi u svakoj priči – na hlačama, haljinama, kaputima, modnim detaljima. Pazite prilikom kombiniranja da uvijek odaberete isti tip ovog uzorka kako bi se dominantne pruge koje nosite uvijek lijepo poklapale.

 

trendovi-milano-fashion-modnialmanah

 

Bez frizure

Prekriti frizuru nekako je trend koji dominira ovom sezonom. Zapravo, kosa je potpuno u drugom planu (prirodne boje, ležeran stil šišanja, mekane linije), a na glavi dominiraju retro pletene trake, neobični šeširi, kape s dominantnim ukrasima.

Više

Fashion report

Koji su sljedeći modni trendovi i što ćemo viđati tijekom nadolazećih toplih i sunčanih mjeseci?

Trendovi

Iako su ovog ljeta daleka putovanja stavljena na čekanje, modna savjetnica i dizajnerica Alma Premerl Zoko poziva vas na putovanje.

Trendovi

Kako se odjenuti za blagdansko vrijeme i koji su to IT komadi ove zime?

Fashion report

Make over je počeo kratkim modnim razgovorom u kojem je svaki model otkrio svoje navike u odijevanju, koje je stilistica poslušala osmišljavajući svoj total...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.