Predstavljamo

Falkensteiner Premium party uz Ninu Badrić

Predstavljena Premium Collection linija – luksuzni hoteli s pet zvjezdica

Pjevačice Nina Badrić i Natali Dizdar, pjevač Jacques Houdek, glumica Doris Pinčić, nogometaš Jerko Leko, rukometaš Goran Šprem, košarkaš Dario Šarić sinoć su u Zagreb Eye-u među brojnim uzvanicima bili gosti tvrtke Falkensteiner Hotels & Residences.

Na Falkensteiner Premium party-ju predstavljena su dva hotela iz Falkensteiner Premium Collection linije – Hotel & Spa Iadera smješten u Punta Skali pokraj Zadra – hotel s pet zvjezdica koji oduševljava svojim dizajnom, vrhunskim SPA, sofisticiranom ponudom, prvoklasnom uslugom, vrhunskom alpsko-jadranskom kuhinjom i mediteranskim šarmom i austrijski Schlosshotel Velden smješten na jezeru Wörthersee u Koruškoj – izuzetna povijesna priča koja seže u daleko 16. stoljeće, odiše dozom dekadencije, luksuzom i internacionalim jet set vibracijama.

Uzvanici su uživali uz fantastičnu Ninu Badrić koja je pjevala uz pratnju gitare glazbenika Ante Gele.

‘Jako je lijepo surađivati s Falkensteiner ekipom i uvijek se rado odazovem njihovom pozivu. Što se tiče Hotela & Spa Iadera, to je uistinu posebno mjesto, stvoreno za uživanje,’ rekla je Nina Badrić.

‘Izuzetno nam je drago da smo u ovako sjajnom društvu našim uzvanicima uspjeli približiti dva vrhunska hotela s pet zvjezdica iz Falkensteiner Premium Collection linije. Svaki je poseban na svoj način i predstavlja ono najbolje od Falkensteinera – izuzetnu ponudu i sofisticirani luksuz za najzahtjevnije goste,’ rekao je Georg Unterkircher, generalni menadžer resorta Punta Skala.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Putovanja

Igra potiče zdrav razvoj i vještine kritičkog mišljenja, jača pamćenje, pomaže djeci da razumiju uzrok i posljedicu i pruža priliku da nauče nešto novo.

Putovanja

Ne samo da je hotel jedan od ekskluzivnih "Leading Hotels of the World", već je dobio i titulu klimatski neutralnog čak i prije samog...

Putovanja

Haki tretman apsolutni je hit i novi wellness trend, a u Hrvatsku ga je doveo upravo Falkensteiner.

Zanimljivosti

U knjizi o svom glazbenom putu govore Josipa Lisac, Tereza Kesovija, Radojka Šverko, Gabi Novak, Jasna Zlokić, Zdenka Kovačiček, Doris Dragović, Severina, Vjekoslava Huljić,...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version