Fashion report

Fantazija Parah kupaćih kostima

Široka lepeza badića za svačiji ukus i oblik tijela.
Najnovija kolekcija Parah kupaćih kostima godinu slavi prošla vremena, te uzima oblike šezdesetih koje vješto spaja sa šarenijim uzorcima karakterističnima za devedesete.  Prilagođena je različitim oblicima tijela, a uključuje jednodijelne kostime raznih krojeva, kao i push – up gornje dijelove. Kao savršeni dodatak, kostime prate velike marame također šarenih boja.



U jednom dijelu kolekcije prevladava crna boja kao izraz ženske elegancije. Boja u kojoj žena dobiva dodatnu tajanstvenost koja podsjeća na more.




Parah kupaći kostimi, osim mora, slave i gracioznost oblina kojima su se posebno prilagodili uzorcima, bojama i krojevima. Stoga dizajn predstavlja igru jarkih boja presječenih asimetričnim linijama.




Print koji naša mašta vidi kao otisak cvijeta vodi ove kupaće kostime u novu fantaziju i svijet u kojem prevladavaju tri dimenzije.




Ova raznolika linija ostavit će zadovoljnim svaki tip žene: od onih jednostavnijih koje će igrati na sigurnu crnu kartu, do onih nemirnog duha kojima će fantazija šarenog dizajna još više zaintrigirati maštu.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version