Trendovi

Fensi Šmensi prvi salon s EU Eko certifikatom u Hrvatskoj

Na proslavi otvorenja prvog frizerskog salona s EU Eko certifikatom, okupilo se stotinjak uzvanika koji su iz prve ruke mogli saznati sve o Biorganic i Angel prirodnim bojama i preparatima za njegu kose.

Individualni pristup svakom klijentu krasi zagrebački frizerski salon Fensi Šmensi. Salon je 21. rujna ponovno otvorio svoja vrata, ali ovoga puta kao prvi salon s EU eko certifikatom u Hrvatskoj.

Na proslavi otvorenja prvog frizerskog salona s EU Eko certifikatom, okupilo se stotinjak uzvanika koji su iz prve ruke mogli saznati sve o Biorganic i Angel prirodnim bojama i preparatima za njegu kose.

Svi koji su se našli na adresi frizerskog salona Fensi Šmensi, mogli su uživati u Tanqerey Ginu, prijaviti se za make up radionicu i ostvariti popust na bojanje novim organskim bojama Biorganic i Angel.

Ostvarila sam svoj san, i dovela u Hrvatsku prirodan izbor boja kako bih svojim klijentima omogućila da imaju boju kakvu žele, a bez oštećivanja vlasi. Lijepa kosa je njegovana kosa i mi u Fensi Šmensiju se trudimo, bez kemijskih zahvata na kosi, osigurati joj svu potrebnu njegu. Individualno pristupamo svakom klijentu i uvijek nastojimo udovoljiti svim njihovim željama, ali ih ujedno i educiramo o njezi kose kod kuće,”  izjavila je Danijela Jeričević, vlasnica salona. Svako bojanje kose ovim proizvodima ujedno je i aroma terapija te vrhunski tretman za njegu.


Biorganic je prirodan izbor boja za kosu koje osiguravaju biokompatibilnost – ne sadrže nikel, jod niti amonijak. Zahvaljujući uljima čajevca, aloe vere i karité maslaca, nakon bojanja kosa je njegovana, hidratizirana te izuzetno mekana. Angel boje su boje s 89 % sastojaka organskog porijekla, s pet sastojaka za zaštitu kose i boje: hidrolizirani ekstrakt slada (za obnavljanje kose), botanički protein (za zaštitu), esencija vanilije (za hidrataciju), esencijalno ulje ružmarina (za neodoljiv sjaj) i esencijalno ulje helichrysuma (za mekoću).

Ni kosu nećete prati običnom vodom, već je tu EVA voda posebno filtrirana, bez klora kako bi kosa bila tretirana od početka do kraja samo prirodnim i neškodljivim sastojcima.

Ne propustite

Beauty report

Poznati Bioetički frizerski studio Fensi Šmensi, 12. veljače  2019. proslavio je svoj 10. rođendan.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version