Trendovi

Ford Super Models za D&G

Natjecateljice hrvatskog izbora snimile kampanju u svečanim modelima iz aktualne kolekcije D&G.
Novom kolekcijom koja je u prodaji u Zagrebačkom monobrand shopu D&G, dominiraju profinjeni modeli inspirirani operom. Domenico Dolce i Stefano Gabbana kao inspiraciju za ovosezonsku modnu kolekciju pronašli su u liku čuvene sopranistice Marie Callas.

Traperice i svilene košulje s čipkom za ultra modernu zimu

Kolekcijom dominiraju haljine i zvonaste suknjice u brokatu, baršunu i plišu, protkane kristalima. Na bogatim svilenim haljinama prisutan je print goblena. Drapirane svilene košulje sa čipkom ove sezone neizostavno se kombiniraju sa trapericama, visokog struka i našivenim kristalima. Tamno plava, zlatna i snježno bijela kolekciju čine dodatno profinjenom kao i frakovi, leptir mašne, visoke, platforma potpertice sa neizostavnim printom nekog bivšeg vremena…

D&G poruka je glasna i jasna – “The show must go on”.

Odabrane finalistice hrvatskog izbora Ford supermodela

U četvrtak, 10. prosinca, održat će se ovogodišnje finale hrvatskog izbora Ford Supermodela. Vlasnica licence Tihana Harapin Zalepugin pronašla je petnaest novih lica pred kojima je uspješna budućnost u modnim vodama, no samo jedna od njih imat će priliku predstaviti se na svjetskom izboru Ford Supermodela koji će se održati 10. siječnja 2010. u brazilskom Sao Paolu.

Agencija Ford Models jedna je od najjačih i najozbiljnijih svjetskih modnih agencija. Njihov popularni izbor Ford Models Super Model Of The World globalna je potraga za novim licima preko lanca agencija koje su dobile licencu za ovo natjecanje, a neke od Fordovih zvijezda u više od 60 godina postojanja bile su i Dovima, Jean Shrimpton, Lauren Hutton, Christy Turlington, Stephanie Seymour, Naomi Campbell, Ines Riviero, Ellie Macpherson, Jerry Hall, Rachel Hunter, Patricia Velasquez, Jodie Kidd, Erin O’Connor, Lizzy Jagger i Chanel Iman.

Hrvatice koje su uspjele nametnuti svoj šarm i ljepotu i kojima je upravo Fordov izbor otvorio vrata modnog svijeta su i Korina Longin, Adriana Dejanović te Jelena Bosančić.

Trećoj pobjednici hrvatskog izbora Ford Supermodela titulu će predati prošlogodišnja pobjednica Kristina Šitum koja je hrvatsku predstavljala na izboru u siječnju 2009. godine u Budvi gdje je stekla i nadimak „plava Carla Bruni“. Osim nje, izboru će prisustvovati i Nives Vinčić, pobjednica hrvatskog izbora Ford Supermodela 2008.

Finalistice izbora Ford Supermodela


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Dobra je vijest da ne morate ići na tretmane kako bi dobili masažu lica jer ju možete napraviti i sami, a masaža lica je...

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version