Beauty report

FOREO LUNA 4 BODY: Za vaše omiljene self-care trenutke!

Pripremite toplu kupku i dopustite sebi luksuz FOREO LUNA 4 BODY skin-tech uređaja koji će podići vaše iskustvo na sasvim novu razinu.

Bliži nam se Dan žena i pravo je vrijeme da jednu od vas razmazimo.

Započnite svoj opuštajući holistički spa tretman uz svijeću koja stvara ugodnu atmosferu i omiljene mirise koji će vas okružiti. Pripremite toplu kupku i dopustite sebi luksuz FOREO LUNA 4 BODY skin-tech uređaja koji će podići vaše iskustvo na sasvim novu razinu. Ovaj revolucionarni uređaj pruža nevjerojatno nježnu eksfolijaciju koja će osvježiti vašu kožu i pružiti vašem tijelu njegu kakvu zaslužuje.

FOREO LUNA 4 BODY opremljen je ultra mekanim silikonskim dlačicama koje se savršeno prilagođavaju obliku tijela, pružajući tonus, vitalnost i čvrstoću koži. Njegove efektivne T-Sonic pulsacije djeluju brzo i učinkovito, tonirajući vaše tijelo dok istovremeno nježno eksfoliraju kožu, uklanjajući toksine i mrtve stanice kako bi vaš ten ostao svjež i dugotrajan. Uživajte u ovoj jedinstvenoj kombinaciji opuštanja i njege koja će vam pružiti osjećaj revitalizacije i blagostanja.


Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišete #shehr (Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/)
  2. Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram, TikTokYouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom!

Prijave primamo do 15. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Bojana Hižman

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Skincare rutina za tople i sunčane dane trebala bi biti što jednostavnija, a opet dovoljno učinkovita da očisti kožu, hidrira je i zaštiti od negativnog...

Darivanje

Postoje brojni preparati i brojni sastojci koji boostaju kolagen, ali određeni sastojci doslovno brišu godine s vašeg lica.

Savjeti i preporuke

Dehidrirana koža može biti uzrokovana raznim vanjskim faktorima s kojima ste svakodnevno u doticaju.

Darivanje

Lagani tonirani fluidi su često bolji izbor za make-up ljeti  zbog njihove lagane teksture, hidrirajućih svojstava, SPF zaštite i prirodnog izgleda koji pružaju.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version