Trendovi

FOTO: Nagrađene hrvatske modne ikone

Najbolje odjeveni sinoć su ponijeli laskavu titulu Modne ikone Westgatea.
Uz najbolje odjevene pjevače, glumce, političare i sportaše, sinoć je nagrađen i najbolji par, mlade nade te čak i najljepši osmijeh. Posebno su se borili za prestiž muškarci a posebno žene.

Među ženama najviše je pohvala dobila Jelena Veljača koja je osim modne ikone "red carpet look" proglašena i ženom s najljepšim osmjehom. U muškoj konkurenciji je tu nagradu osvojio glumac i sportaš Mario Valentić. Znatiželjne novinare uvijek spremne za otkrivanje privatnih pikanterija Veljača je držala na distanci pa je činjenica gdje joj bio dečko i zašto u tako važnom trenutku nije u njenoj pratnji ostao još jedan hrvatski medijski misterij.

No, Veljača se ionako nije natjecala u kategoriji za najljepši par. Tu su najviše glasova osvojili poduzetnik Dragan Jurilj i njegova lijepa supruga, manekenka Sunčica Lalić.

Iako je modno "potukao" voditelje Daniel Delale nije skrivao svoju sklonost prema ženama, čak i kada je odijevanju u pitanju. Priznao je kako ga nadahnjuje Lady Gaga, a već iduće godine nastojat će nadmašiti svoj uzor.

Pobijedili i predsjednički kandidati

Ni dvoje predsjedničkih kandidata Vesna Pusić i Milan Bandić nisu ostali kratkih rukava. Nagrađeni su u kategoriji političara što je gradonačelnik Zagreba prokomentirao da je s obzirom na slabu konkurenciju mogao ostati ležeran.

Prema sudu stručnog žirija Nina Badrić je najbolje odjevena pjevačica, a Bojana Gregorić-Vitezović, najbolje odjevena hrvatsku glumicu.

Puno dobro odjevenih

Ostale kategorije Westgate Modne ikone:
  • TV voditeljica je Dijana Čuljak Šelebaj;
  • sportašica Blanka Vlašić;
  • menadžerica Nina Pentek, direktorica marketinga Erste&Steiermarkische banke;
  • fashionistica Anica Kovač;
  • nova nada mlada pjevačica i zvijezda ovogodišnjeg izdanja TV showa "Ples sa zvijezdama" Franka Batelić;
  • pjevač Kristijan Beluhan;
  • glumac Livio Badurina;
  • sportaš Manuel Štrlek;
  • menadžer Mato Zadro, predsjednik uprave Dukata;
  • fashionist Dragan Jurilj;
  • red carpet look Neven Ciganović;
  • nova nada je mladi glumac Petar Cvirn.

Posebnom životnom nagradom Modni uzor nagrađena legenda kazališne i filmske umjetnosti, glumica Ana Karić. Zbog poslovnih obaveza nije je osobno preuzela nego će joj biti uručena narednih dana.

O nominiranima i pobjednicima uz publiku odlučivao je i stručni modni žiri u sastavu: modna fotografkinja Mare Milin, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, modni kolumnist i dizajner Boris Banović i glavna urednica The Best Shop magazina Sandra Dragičević. Domaćini svečanosti dodjele nagrada su televizijska voditeljica Vanja Halilović i glumac i voditelj Boris Mirković. Uz brojne medije koji su izvještavali s događaja snimka dodjele nagrada bit će uskoro emitirana i u sklopu novopokrenutog kablovskog TV programa KUPI TV (Bnet).

Priredbu u Westgateu organizirali su mjesečnici The Best Shop, The Men i Objektiv nudeći nam dobru zabavu u obliku kakav je u razvijenim zemljama uobičajen, a za nas još uvijek poprilična novost.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version