Obitelj

Free2Play proizvodi za sigurno i zdravo igranje

Proizvod je potpuno siguran za vašu bebu jer je izrađen od visokokvalitetnog prehrambenog silikona i drva, ne sadrži BPA, lateks i ftalate, te je bez mirisa.

Upravo su igračke neizostavan proces u razvoju, učenju i sazrijevanju svakog djeteta. Spominju se još davne 3000 godine pr.n.e. i bile su napravljene od prirodnih materijala poput gline, grane drveta, kamenja i slično.

Znate li da su se djeca Egipćana igrala s lutkama koje su imale pomične ruke i noge napravljene od drveta, kamena i lončarskog posuđa? Djeca Grka i Rimljana su se igrala lutkama napravljenima od voska i zemlje, te lukom i strijelom. Zanimljivo je i primjerice da su djevojčice Grka, prije udaje, morale žrtvovati najdražu igračku iz djetinjstva za bogove, kao propusnicu za prelazak u odraslu dob.

Možemo zaključiti da djecu oduvijek zanimaju zvuk, miris, oblik, boja, tekstura i okus igračke. Predmeti koji se mogu stisnuti, zaokrenuti, baciti, ispustiti, otvoriti, zatvoriti, slagati i slično izazivaju znatiželju i zadovoljstvo djeteta. No, ono što je svakome roditelju prvo na pameti je pitanje  je li igračka sigurna, može li se koristiti na više načina, može li se lagano očistiti i održavati te je li primjerena dobi djeteta.

Free2Play setovi silikonskih proizvoda, različitih oblika, s podlošcima od drveta, izvrsna su igračka za vaše dijete jer igra potiče razvoj djetetovog prepoznavanja boja i oblika. Pomaže u razvoju kreativnosti, mašte i koncentracije.

Proizvod je potpuno siguran za vašu bebu jer je izrađen od visokokvalitetnog prehrambenog silikona i drva, ne sadrži BPA, lateks i ftalate, te je bez mirisa. Samo čišćenje kompleta silikonskih kalupa na drvenom pladnju potpuno je jednostavno. Može se čistiti toplom vodom i sapunicom ili jednostavno prati u perilici posuđa.

Bogati asortiman, ponudu i akcije provjerite ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Ne propustite

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version