Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

FREYWILLE Hommage a Hundertwasser

FREYWILLE kolekcija nakita Hommage a Hundertwasser eksplozijom intenzivnih boja mobilizira moć umjetnosti u svrhu širenja poruke za život u skladu s prirodom i individualnom kreativnošću.

FREYWILLE kolekcija nakita Hommage a Hundertwasser eksplozijom intenzivnih boja mobilizira moć umjetnosti u svrhu širenja poruke za život u skladu s prirodom i individualnom kreativnošću. Posvećena je remek-djelima slavnog austrijskog umjetnika Friedensreicha Hundertwassera koji se kroz nekonvencionalni opus slika i arhitektonskih projekata zalagao za pitanja zaštite okoliša. Tako kultna FREYWILLE kolekcija Hommage a Hundertwasser kroz tri različita seta kreativno razvija Hundertwasserovu viziju svijeta: drveće koje raste iz prozora, vesele fasade razigranog dizajna, bujni vrtovi i šume kao krovovi zgrada, interijeri bez kutova i oštrih rubova te prekrasno zelenilo u unutrašnjem dvorištu.

Set nakita Street Rivers osvaja vedrinom i upečatljivim nijansama crvene boje na kojoj su nanizane razigrane i šarene “kućice”. U središte ovog dizajna FREYWILLE umjetnici stavljaju Hundertwasserovu interpretaciju organske arhitekture vrijedne čovjeka, a u kojoj je individualno uređenje fasade, okvira i zida oko prozora pravo svakoga.

Dizajn seta Imperial fluidno oživljava temu avanture, slobode i radosti. Na jantarno zlatnoj površini emajla izranjaju ponovno apstraktne “kućice”, okružene su sjajnim, plavkastim tonovima vode i neba te položene na mekoj, smaragdnozelenoj livadi. Svaki komad ovog FREYWILLE nakita zrači nevjerojatnom toplinom, obojen je harmonijom dinamičkih spirala koje otkrivaju bajkoviti svijet mašte i kreativnosti. Set Imperial je posebno upečatljiv u limitiranoj FREYWILLE 18kt&diamonds ediciji gdje odiše nježnošću, elegancijom i ženstvenošću. Savršen spoj minimalističkog dizajna i raskošnih boja odražava se u narukvici i naušnicama Aurora. Narukvica je zanimljive konstrukcije od nježnih zlatnih alkica koje se u središnjem dijelu spajaju na živopisni Cabochon element, a kopča od tankog, zlatnog lančića omogućava prilagodbu dužine. Neodoljive viseće naušnice Aurora harmonično ujedinjuju vještinu ručnog oslikavanja emajla i precizne obrade zlata. Zbog jedinstvenog oblika, na poseban način uokviruju lice i obasjavaju ga mističnim sjajem.

FREYWILLE dizajn Magical Garden razvija nepravilan, formalni Hundertwasserov jezik prožet elementima prirode. Plošni, raznobojni kružni oblici predstavljaju razigrane cvjetne glavice naslonjene na krhke stabljike, a ispunjene su živopisnim spiralama koje simboliziraju neprekidni ciklus života i smrti : “ Spirala raste i umire kao biljka, njezine linije poput vijugave rijeke slijede zakone rasta biljnog svijeta.”

Ove živopisne FREYWILLE kreacije možete razgledati i isprobati u ekskluzivnom FREYWILLE butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2. Za više informacija istražite i FREYWILLE online butik na www.freywille.com ili Facebook stranicu Freywille Zagreb

Modnu fotografiju za FREYWILLE kolekciju Hommage a Hundertwasser, set Imperial kreirali su Petar Trbović kojem idu zasluge za kreativno vodstvo i styling, Jelena Balić potpisuje fotografiju, a Mirta Pejić kosu i make up. U ulozi modela je prelijepa Elena Dizdar.

Ne propustite

Beauty report

Jane Iredale predstavlja ColorLuxe Eye Shadow Stick – kolekciju multifunkcionalne šminke za oči, hibrid olovke i sjenila, svilenkaste teksture i kremaste konzistencije.

Beauty report

FOREO, švedski skin-tech div, ima savršeno rješenje omiljeno među čitateljima za postizanje savršenog zategnutog i podignutog izgleda – BEAR 2 Eyes & Lips!

Savjeti i preporuke

Postizanje savršene kože nije nemoguća misija, ali zahtijeva predanost i pravilnu njegu.

Darivanje

Avon ULTRA COLOUR make-up kolekcija ohrabruje te da budeš sve ono što zamisliš i ona je tu da ti pruži najveću podršku u svim...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.