Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

FREYWILLE kolekcije nakita: Blagdansko darivanje u znaku nakita posvećenog slavnim umjetničkim remek-djelima

FREYWILLE kolekcije nakita su nadahnute remek-djelima velikana slikarstva…

Vrijeme blagdanskog darivanja je stiglo pa su mnogi počeli razmišljati čime će ove godine razveseliti svoje voljene. Za sve ljubitelje nakita i umjetnosti te poklona trajne vrijednosti koji će generacijama ostati u obitelji, jedna od najljepšim destinacija za kupovinu je FREYWILLE čije kolekcije trenutno popravljaju raspoloženje čarobnim umjetničkim motivima i simfonijom vedrih boja.

FREYWILLE kolekcije nakita

FREYWILLE kolekcije nakita su nadahnute remek-djelima velikana slikarstva kao što su Van Gogh, Monet, Klimt, Hundertwasser, Mucha, Gauguin i Sophie Taeuber-Arp. Od davne 1951.godine svaki komad nakita se izrađuje ručno, složenim postupkom oslikavanja i pečenja emajla u čak više od 100 pojedinačnih koraka.

U bogatom spektru čarobnih oblika nakita, posebno se ističu oni u kojima je kolorističan emajl uokviren čistim 18 karatnim zlatom i dijamantima. Radi se ekskluzivnoj ediciji unikata kolekcionarske vrijednosti, a čini ju nekoliko raznovrsnih oblika poetičnih imena: Luna Piccolissima, Star Aura, Aurora i Gloria. Uz savršeno blagdansko raspoloženje, obojeno nezaobilaznim jarko crvenim i zlatnim nijansama, divno će se uklopiti bilo koja FREYWILLE kolekcija ili dizajn, a u nastavku izdvajamo neke od najupečatljivijih.

FREYWILLE set L’Amandier iz kolekcije posvećene Vincentu van Goghu, reinterpretacija je djela “Badem u cvatu”, a radi se o seriji slika koje je Vincent stvorio 1888. i 1890. u Francuskoj. Oživljava bujne bademove grane u cvatu koje se prostiru preko kristalno plavog neba, a zrače buđenjem i vjerom u budućnost ispunjenu nadom.

Èternite

Po mnogima , najimpresivniji FREYWILLE dizajn je Èternite koji predstavlja interpretaciju Van Goghovog slavnog remek-djela “Zvjezdana noć“.Energična svjetlost mjeseca te mistična atmosfera noći, puna nade i beskonačnosti, uhvaćena je u snažnoj FREYWILLE kompoziciji savršenom harmonijom intenzivnih tonova azurno i kobaltno plave, a poetski sjaj zvijezda neprekidno pulsira u nijansama limun i oker žute.

FREYWILLE kolekcija Hommage à Gustav Klimt je posveta bečkoj secesiji i njezinom najistaknutijem predstavniku Gustavu Klimtu. Klimtova remek-djela na nenadmašan način sjedinjuju osjećaje i dekorativnu prekomjernost, na poseban način zrcale čaroban unutarnji svijet i ljepotu punu senzualnosti. Kao omiljen portretist dama iz bečkog visokog društva, Klimt pridonosi stvaranju femme fatale.

Žena kao čulna heroina

U svojim djelima slavi ženu i prikazuje ju kao predivnu, čulnu heroinu. “Portretom Adele Bloch-Bauer I” Klimt ostvaruje vrhunac svojeg “zlatnog doba”. U nevjerojatno raskošnom mozaiku satkanom od zlatnih dekoracija, prelijepa Adele djeluje poput božanstva. FREYWILLE umjetnicima je ovo Klimtovo remek-djelo bilo nadahnuće za kreiranje dizajna koji utjelovljuje modernu i snažnu ženu, suptilnu i tajanstvenu, ali svjesnu svoje moći. Kroz raskošne, zlatne linije sinkopiranog ritma reinterpretirana je ženska senzualnost te prikazana u elegantnoj harmoniji s moćnom, crnom podlogom.

Modnu fotografiju za FREYWILLE set L’Amandier kreirali su Petar Trbović kojem idu zasluge za kreativno vodstvo i styling, Jelena Balić potpisuje fotografiju, a Mirta Pejić kosu i make up. U ulozi modela je prelijepa Elena Dizdar.

Ne propustite

Zanimljivosti

Počela je velika ljetna akcija od 30% na sve, u Fashion Company trgovinama i na Fashion&Friends online shopu i mobilnoj aplikaciji.

S modne piste

Na dijelu tijela gdje je koža izrazito nježna trljanje bedara može uzrokovati crvenilo, peckanje, osip, pa čak i bol što nije nimalo ugodno.

Fashion report

U novootvorenoj prodajnoj galeriji Kaptol, u ponedjeljak je predstavljena nova kolekcija brenda MINAMI.

S modne piste

Ako želite biti u trendu i istaknuti se ovog ljeta, nastavite čitati i saznajte koje morate imati kupaće kostime za ljeto 2024.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.