Beauty report

Frizure s Pariškog tjedna mode

Zalizani vojnički look na reviji Anthonyja Vaccarella.
Dizajner Anthony Vaccarello stručnjak je u paradoksima, voli se igrati s rodovima, spajati dugačke večernje haljine s odijelima te je stoga želio da frizure prate njegovu viziju žene. "Anthony Vaccarello želio je over-sexy vojničke siluete", objašnjava frizer Anthony Turner. Iz tog je razloga Turner kod frizura koristio geometrijske oblike nevjerojatnog sjaja. "Dužine su naglašene Mythic Oilom. Da smo ih previše zalakirali, frizura bi izgledale kao SF".

Primjećuje se slikarski učinak, kosa je začešljana na različite načine stvarajući prelijepe perspektive. Ovo je druga sezona na Pariškom tjednu mode za Anthonyja Turnera. U samo par mjeseci postao je miljenik svih top modela. Ovom frizeru je stalo da se djevojke osjećaju ugodno i u kreiranju frizura izrazito pazi na kosu.



Frizure voli oblikovati rukama, četkom i gelom. "Korijeni se oblikuju pjenom i plosnatom četkom, a nakon toga frizuru radite pomoću gela i ruku. Na taj način možete napraviti frizure bez pretjeranog čupanja". Za ovu reviju radilo je petnaest frizera iz salona L'oreal Professionnel koji će svoj rad ponoviti na revijama za Kenzo, Paul & Joe i Pedro Lourenço .



Zalizani vojnički look lako možete oblikovati i sami. Nova generacija pjena koje pružaju volumen i oblik, omogućavaju lako stiliziranje kose bez pretjeranog učvršćivanja.



1. Nježno zagladite. Napravite razdjeljak te pjenom strukturirajte korijen prije nego zaližete kosu gelom. "To ćete postići ako kosu zaližete iza uha kao što to muškarci rade s pomadom".



2. Osigurajte sjaj. Nanosite gel korak po korak te završite na dužinama. Naglasite sjaj kose koristeći Tecni.art Gloss Control.

3. Sakrijte gumicu. Kao pravi profesionalac napravite konjski rep s elastičnom vrpcom koja je iste boje kao kosa, obavijte rep pramenom kose i pričvrstite kosu s pjenom i ukosnicama.



4. Strukturirajte s Tecni.art Volume Liftom. Nanesite na korijen prije nego češljem rasporedite pjenu po kosi. Delikatno pročešljajte kosu. Ova pjena za volumen podržat će cijelu frizuru.



5. Postignite završni učinak s Tecni.art Fix Max gelom. "Volim ovu formula koja naglašava sjaj". Gel nije ni previše tekuć ni prečvrst te ga je lako nanositi češljem.



6. Naglasite sjaj dužina s Mythic Oil. Nanesite ulje vrhovima prstiju, čime ćete naglasiti sjaj, a kosa će i dalje prirodno disati.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version