Trendovi

Gaćice koje podižu guzu

Booty Pop – novi holivudski hit.
Novost na svjetskom tržištu su ženske gaćice Booty Pop u kojima stražnjica izgleda okruglije i čvršće. Proizvođači ovih gaćica inspirirani su poznatim zvijezdama koje se ponose svojom većom guzom koju mnoge žene žele imati – Jennifer Lopez, Beyonce i Kim Kardashian.

Povećanja različitih dijelova ženskog tijela postala su normalna u zapadnim zemljama, a sve više žena želi da im stražnjica izgleda čvršće i ljepše u omiljenim hlačama ili haljini. A budući da vježbanje ipak zahtijeva više napora, nove gaćice čine im se primamljivijim izborom.



Gaćice Booty Pop reklamiraju se kao prozračne i tanke. U ponudi su i gaćice s visokim strukom u kojima trbuh i struk izgledaju manji i mršaviji. Rješenje nude i za žene s jačim bedrima – u ponudi su i gaćice s različitom duljinom nogavica.

Sigurni smo da će ove gaćice naći put do mnogih žena koje su sve više opsjednute ''savršenim'' izgledom koji nameću ljepotice s televizije i iz časopisa, bez obzira što većina žena zna da je potrebno mnogo truda i photoshopa da bi ljepotice zapravo postale ljepotice.

Metro-portal.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Budi fit

Bila ona malena, plosnata, spuštena ili mlohava postoji vježba koja će vašu pozadinu napraviti predmetom požude.

Zanimljivosti

Proslavite 22. lipnja posvećen skidanju dosadnih gaćica i prihvaćanju slobode golog tijela.

Budi fit

Vjerojatno niste susreli ženu koja ne bi voljela imati prćastu guzu i zamamna bedra.

Beauty report

FOREO - koji je oduvijek zastupao autentičnu ljepotu i odvažnost – predstavlja zvijezde koje su svojim poduzetničkim i humanitarnim pothvatima te zalaganjem za položaj...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version