Beauty report

Glamurozan pogled uz Artistry proizvode

Uz novitete tvrtke Amway postignite zadivljujući pogled.
Tvrtka Amway predstavlja novitete unutar Artistry linije proizvoda – maskaru za produživanje i definiranje trepavica, automatsku olovku za oči i automatsku olovku za obrve. Novi proizvodi nude očaravajuću alternativu šminkanja očiju, a magičnim dodirom pogled postaje primamljiviji i privlačniji.



Artistry maskara za produživanje i definiranje trepavica inovativnom FlexFX formulom osigurava nevjerojatno produljivanje trepavica dok OptiLength četkicom doseže sve i do jednu trepavicu, stvarajući time željenu ultimativnu definiciju i odvojenost. Trepavice postižu savršenu dužinu za vidljivo definiran i besprijekoran izgled. Cijena je 141,75 kn.




Zbog svoje kremaste strukture i mekane formule, Artistry automatska olovka za oči lako se nanosi i naglašava oči uz precizno iscrtavanje i savršeni obris za prirodan mat ili sjajni izgled. Zahvaljujući dugotrajnoj, vodootpornoj, nepopustljivoj kvaliteti koja ne ostavlja mrlje, oči ostaju njegovane u svakom trenutku.

Uz aplikator za nanošenje koji na svom vrhu ima spužvicu, linije se mogu razmazati ili omekšati ovisno o potrebama kod nanošenja make-upa. Dolazi u pet različitih boja koje se lako mijenjaju. Cijena držača je 77,63 kn, a punjenja 84,38 kn.






Artistry automatska olovka za obrve oblikuje i definira obrve, pružajući im savršen oblik. Završnim dodirom četkice, koja se nalazi na jednom od krajeva ove olovke, postiže se ultimativni, prirodan izgled i dolazi u dvije različite boje koje se lako mijenjaju. Cijena držača je 77,63 kn, a punjenja 84,38 kn.





Novi Atistry proizvodi, kao i ostali proizvodi tvrtke Amway mogu se nabaviti isključivo putem Amwayevih nositelja posla. Za više informacija o naručivanju posjetite Amway.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Seks

Donosimo male tajne velikih zavodnica i neke provjerene beauty trikove uz koje ćete zablistati u punom sjaju!

Brinimo jedna o drugoj

Postoje namirnice koje bi trebali svakodnevno imati na meniju želimo li imati zdrave oči i odličan vid.

Beauty report

Pupa Milano Vamp! Maskara za veliki volumen koja je revolucionarna po svom djelovanju i formuli.

Moj dom

Znate li da ljekoviti napitak ublažava akne?

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version