Beauty report

Glamurozan sjaj i glatkoća kose

Osvojite Schwarzkopf Professional proizvode iz BC Oil Miracle linije
Ulja su već odavno postala must-have u njezi lica i kože. Danas, njihov dragocjeni efekt postaje od primarne važnosti u njezi kose. Napokon su došla zlatna vremena za kosu kojoj treba blistav sjaj! S priznatom linijom BC Oil Miracle, Schwarzkopf Professional uspostavio je ekskluzivan način njege. Na temelju svojih dragocjenih ulja, kosi daje bogat sjaj, izvrsnu hranjivost te mekoću – za glamuroznu ljepotu kose.

U 2013., Schwarzkopf Professional nastavlja čudo lansirajući dvije inovacije upotpunjujući uspješnu liniju njege.

BC Oil Miracle s karakterističnim arganovim uljem daje vašoj kosi izuzetnu hranjivost, bogati sjaj te mekoću stvarajući tako glamuroznu ljepotu. Uspješna linija proizvoda za sve tipove kose uključuje šampon, regenerator, regenerator u spreju, tretman te dva završna tretmana/ulja za tanku i gustu kosu, sada je dopunjena s dva privlačna proizvoda: Oil Volume Amplifier 5 hrani kosu s čudesnom kombinacijom 5 različitih ulja.



Nova formula s uljem argana, marule, badema, makadamije i jojobe daje baršunasti sjaj i podatnost dajući kosu trenutni volumen. Ovaj eliksir uključuje svjetlucave čestice te pomaže kosi u zaštiti od vrućine sušila i drugih negativnih utjecaja.

Za one koji žele izjednačeni sjaj površine kose, BC Oil Miracle Divine Polish je izvrstan odabir! Ovaj sprej daje zrcalni sjaj i mekoću na dodir bez otežavanja kose. BC Oil Miracle Volume Amplifier 5.i BC Oil Miracle Divine Polish prikladni su za sve tipove kose, podižući rezultate i efekte BC Oil Miracle linije na sasvim novu razinu!



Linija BC Oil Miracle sadrži: 

BC OIL MIRACLE ŠAMPON 200 ml, Cijena: 78,00 kn
Ovaj šampon s dragocjenim uljem argana čisti vašu kosu istovremeno tretirajući je kristalno čistom formulacijom. Zahvaljujući inovativnoj micro-emulsion tehnologiji kosa je mekana na dodir te sjajna. Nanijeti na mokru kosu i temeljito isprati.

BC OIL MIRACLE REGENERATOR U SPREJU 150 ml, Cijena: 100,00 kn
Bogati dvofazni regenerator kombinira fazu ulja, koja daje kosi sjaj i primjetnu podatnost, te fazu njege, koja restrukturira i raspetljava kosu. Ovaj proizvod pruža kosi vidljiv sjaj, vitalnost i potrebnu hidrataciju te osigurava kontrolu elektriciteta i sitnih dlačica. Dobro protresti i nanijeti na kosu osušenu ručnikom u kratkim mlazovima.

BC OIL MIRACLE REGENERATOR 150 ml, Cijena: 90,00 kn

Nakon pranja, ovaj regenerator raspetljava kosu dajući joj bogatu njegu visoko kvalitetnih ulja. Na ovaj je način kosa primjetno mekana, zaglađena i sjajna. Umasirati u mokru kosu te temeljito isprati nakon dvije minute.

BC OIL MIRACLE MASKA 150 ml, Cijena: 132,00 kn
Ovaj ekskluzivni njegujući tretman dubinski obnavlja vašu kosu iznutra njegujući je dragocjenim uljem argana. Njegova luksuzna pojava i bogata tekstura su gozba za sva osjetila dok tretman daje briljantni sjaj i primjetnu podatnost. Umasirati u ručnikom posušenu kosu te temeljito isprati nakon 5-10 minuta.



BC OIL MIRACLE FINISHING ULJE 100 ml, Cijena: 195,50 kn
“Finishing tretman” s arganovim uljem za normalnu do gustu kosu te “Light Finishing tretman” s uljem marule za tanku kosu, su finishing proizvodi za svakodnevnu upotrebu koji hrane kosu dajući joj njegujuću mekoću i bogati sjaj.

NOVO: BC OIL MIRACLE VOLUME AMPLIFIER 5 100 ml, Cijena: 129,50 kn
Volume Amplifier 5 s pet dragocjenih ulja – Argan, Marula, Badem, Makadamija i Jojoba – obogaćuje kosu glamuroznim sjajem i podatnošću pojačavajući volumen. BC Oil Miracle Volume Amplifier 5 može se koristiti svakodnevno, proizvod je za završnu njegu koji se ne ispire te štiti kosu od vrućine sušila.

NOVO: BC OIL MIRACLE DIVINE POLISH 100 ml, Cijena: 129,50 kn
BC Oil Miracle Divine Polish prikladan je za sve tipove kose te se lako nanosi. Sprej sadrži arganovo ulje koje daje kosi bogat sjaj i glatkoću. Izjednačuje površinu kose te je ne otežava. 

OSVOJI PROIZVOD ZA KOSU

Henkel vam poklanja 2 Schwarzkopf Professional proizvoda iz BC Oil Miracle linije; BC Oil Miracle Divine Polish i BC Oil Miracle Volume Amplifier 5. 

Ukoliko želite osvojiti ovaj poklon, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom BC OIL te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koja ulja sadrži proizvod BC Oil Miracle Volume Amplifier 5?

Vaše prijave primamo do 5. lipnja 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su Marina Tenžera i Marija Lončar. Čestirtamo!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version