Beauty report

Guerlain – Parure Gold

Kod kuće pred ogledalom ili kroz male popravke tijekom dana, Parure Gold pruža iste rezultate i isti dragocjeni ‘finiš’ bilo da je riječ o tekućoj ili kompaktnoj teksturi.

Guerlain je ponovno lansirao svoj izvrstan tekući puder i kompakt, s efektom mladenačkog sjaja i pomlađivanja. Od lansiranja 2009.g, Parure Gold je radikalno podigao ljestvicu vezano za blistave make-up rezultate. Guerlainov bestseller u puderima u Aziji, svugdje je objeručke prihvaćen kada najzahtjevnije žene traže skincare i make-up u jednom. Danas, Parure Gold ide još i dalje u segmentu blistavog sjaja i pomlađivanja sa dvije veoma važne inovacije.

Kod kuće pred ogledalom ili kroz male popravke tijekom dana, Parure Gold pruža iste rezultate i isti dragocjeni ‘finiš’ bilo da je riječ o tekućoj ili kompaktnoj teksturi.

PARURE GOLD Fluid Foundation SPF 30 – PA+++ Fluidna verzija kupa kožu u velu posutom tisuću i jednom zlatnom česticom. Njegova neprimjetna, ultra-ugodna tekstura obavija kožu do savršenstva. Samo nekoliko kapi će biti sasvim dovoljno. Svileno poput nježnog milovanja, fluid obavija lice neopipljivim filmom koji trenutačno izglađuje bore i tanke linije. Nemastan i lagan, na licu radi neusporediv i jedinstven, no ujedno nježan i prozračan sjaj svojstven zlatu.

PARURE GOLD Compact Foundation SPF 15 – PA++ Tekstura u kompaktnoj verziji, na pola puta između podloge pudera i prešanog pudera, daje nam obećanje mekoće, stapajući se nevidljivo s kožom kako bi napravio ujednačenu boju tena i naglasio njegovu prirodnu ljepotu. Nanešen na lice kistom ili spužvicom , radi besprijekoran ‘finiš’.

Kako bi bolje odgovorila na traženja i potrebe svih tonova kože, Parure Gold paleta je obogaćena i pruža suptilne nijanseu svojim bojama, za različita tržišta

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Pišemo vam o Guerlain Advanced Youth Watery Oil, jer sam njega odlučila isprobati.

Beauty report

Paklena crvena i anđeoska roza u jesenskoj kolekciji.

Beauty report

La Petite Robe Noire - chic esencija pariške elegancije.

Savjeti i preporuke

5 zamamnih mirisnih kreacija koje ćete dugo pamtiti.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version