Fashion report

H&M podupire studente dizajna

Stine Riss, pobjednica H&M-ovog dizajnerskog natječaja kolekciju lansira u rujnu.
Pobjednica H&M Design Award 2012., dizajnerica Stine Riis predstavit će 17. rujna tijekom London Fashion Weeka ključne komade svoje kolekcije za H&M. Kolekcija koju je dizajnirala u suradnji sa švedskim modnim gigantom, od 20. rujna bit će dostupna u odabranim H&M trgovinama u Švedskoj, Danskoj, Njemačkoj, Belgiji i Nizozemskoj te online.

H&M je pokrenuo potpuno nov internacionalan natječaj s ambicijom podupiranja mladih i talentiranih studenata dizajna kako bi im pomogao u razvoju njihove karijere nakon diplome. 28-godišnja dizajnerica prva je pobjednica ovog natječaja, a vrijednu nagradu (kolekcija za H&M i novčana nagrada od 50.000 EUR) osvojila je u veljači ove godine.

Čisti krojevi i zanimljiva kombinacija luksuznih materijala u njezinoj kolekciji Decadence & Decay oduševila je žiri koji je uključivao dizajnera Christophera Kanea i britansku modnu novinarku Hilary Alexander.



Stine Riis, koja je diplomirala na London College of Fashion, tvrdi da želi vidjeti žene kako nose njezinu odjeću koju će prilagoditi vlastitom stilu.



Ključni komadi kolekcije koju je dizajnirala u suradnji s timom iz H&M-a su jakne i kaput, kao i suknja s kožnim elementima.



U kolekciji se poigrava materijalima i plavom, zelenom, smeđom i bež bojom, a sama dizajnerica izjavila je da želi dizajnirati odjeću koja će biti moderna, ali nosiva više sezona.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Zanimljivosti

HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog rođendana i postojanja na hrvatskom tržištu!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version